STSL 14/15 H:12 | Galatasaray 2-1 Akhisar Belediyespor | MS | 6 Aralık

su yekta'da ne bok goruyorlar anlamiyorum .. adam bildigin vasat .. maclarin cogunda oyunda gozukmuyor ...

Yekta yerine Veyseli oynatsa keşke. Veysel'in orijini önlibero bildiğim kadarıyla, Hamza hoca bi Alper potuk yaratır mı acaba ondan.

formayı adil dagıtan bir hoca bu takımda sinan ve brumaya az veya cok mutlaka sık sık şans verir

burak selcuk yekta hamit gibi adamlarında vazgecilmez olmadıklarını gösterir

dzemaili varken yekta gibi hamit gibi agır adamları oynatmak nedir.

Bu kadroyla çıkarsak yine saç baş yolarız. Umut ile Burak'ı aynı anda sahada görmeye dayanamıyorum bir tane kazma yetiyor.

Umut önde iyi pres yapıyor, yerli bazında kalite santrafordur Umut. 4-2-3-1 ile bence daha direncsiz bir takım oluyoruz. Misal Umut-Burak'tan birini kesip yerine Yekta'yı koysan ne olacak ? Oyunu ortasahada kitlicen, bu sistem ile en azından saldırırız.

Ben olsam bu maç Chedjou'yu ön libero olarak denerdim. Hazır Melo da cezalı. Yekta'dan kötü olacak değil.

OLMASI GEREKEN;

1160853_Galatasaray_SK.jpg

MAALESEF SAHAYA CIKACAK KADRO;

1160856_Galatasaray_SK.jpg

Son düzenleme:
Umut önde iyi pres yapıyor, yerli bazında kalite santrafordur Umut. 4-2-3-1 ile bence daha direncsiz bir takım oluyoruz. Misal Umut-Burak'tan birini kesip yerine Yekta'yı koysan ne olacak ? Oyunu ortasahada kitlicen, bu sistem ile en azından saldırırız.

Dirençsiz olma sebebi 4-2-3-1 değil , ileride 1 kere mecazen değil gerçek anlamda 1 kere ileride top tutamayan forvetlerin olması...

Umut-Burak ikilisi ile saldırsan ne olacak ? Hadi saldırdın dan dun eee peki rakip ataklarında Sneijder-Selçuk merkezi ne yapacak ? Halı saha mı bu ?

Selcuk, Yekta, Hamit, Burak, Sabri ayni anda sahada mi olacak? Prandelli neden gitti o zaman

Geri
Üst Alt