Mehmet Han
Cezalı
- 23 Nisan 2013
- 14.726
- 8
- 783
Dirençsiz olma sebebi 4-2-3-1 değil , ileride 1 kere mecazen değil gerçek anlamda 1 kere ileride top tutamayan forvetlerin olması...
Umut-Burak ikilisi ile saldırsan ne olacak ? Hadi saldırdın dan dun eee peki rakip ataklarında Sneijder-Selçuk merkezi ne yapacak ? Halı saha mı bu ?
Yekta'yı koysan ne yapacak ? Prandelli 3 tane ön libero ile cıktıgındada kalede bol posizyon veriyorduk. Bence Sneijder Yekta kadar savunma yapar, esas amacıda merkezden oyunu kurmak olacak, takımı yönlendirecek.
Yazdıgım 4.000 küsür mesajın 1.500 tanesi santrafor iceriklidir. Su takıma A sınıf bir santrafor alın demekten ben yorumdum, bundan sonra sen yaz, diğer arkadaslar yazsın. Elindekiler yetersiz olsada, süper ligde iyi bir gazlama ile bir sekil is yapacaklar artık, taki kalite bir santrafor alınana kadar.
Birde rakibin Akhisar, evet ben Anadolu takımlarını kücümsüyorum, bakma bizden puan falan aldıklarına, kadrolarına bir bak, lesh kardesim. Bu takımlara karsı ortasahayı kalabalık tutayım dersen rakibin ekmegine yağ sürersin, adamların amacıda oyunu ortada kitlemek, mecbur saldıracan. Hani cok defansif karakterli oyunculada oynasan posizyon veriyorsun, böylede verirsin. En azından 4-4-2 ile daha fazla posizyona girersin.