STSL 14/15 H:12 | Galatasaray 2-1 Akhisar Belediyespor | MS | 6 Aralık

Dirençsiz olma sebebi 4-2-3-1 değil , ileride 1 kere mecazen değil gerçek anlamda 1 kere ileride top tutamayan forvetlerin olması...

Umut-Burak ikilisi ile saldırsan ne olacak ? Hadi saldırdın dan dun eee peki rakip ataklarında Sneijder-Selçuk merkezi ne yapacak ? Halı saha mı bu ?

Yekta'yı koysan ne yapacak ? Prandelli 3 tane ön libero ile cıktıgındada kalede bol posizyon veriyorduk. Bence Sneijder Yekta kadar savunma yapar, esas amacıda merkezden oyunu kurmak olacak, takımı yönlendirecek.

Yazdıgım 4.000 küsür mesajın 1.500 tanesi santrafor iceriklidir. Su takıma A sınıf bir santrafor alın demekten ben yorumdum, bundan sonra sen yaz, diğer arkadaslar yazsın. Elindekiler yetersiz olsada, süper ligde iyi bir gazlama ile bir sekil is yapacaklar artık, taki kalite bir santrafor alınana kadar.

Birde rakibin Akhisar, evet ben Anadolu takımlarını kücümsüyorum, bakma bizden puan falan aldıklarına, kadrolarına bir bak, lesh kardesim. Bu takımlara karsı ortasahayı kalabalık tutayım dersen rakibin ekmegine yağ sürersin, adamların amacıda oyunu ortada kitlemek, mecbur saldıracan. Hani cok defansif karakterli oyunculada oynasan posizyon veriyorsun, böylede verirsin. En azından 4-4-2 ile daha fazla posizyona girersin.

Furkan Özçal ve Umut Gündogan gibilere sans verilmesi lazim, Hamdi ve Yektadan o kadar kötü olduklarini düsünmüyorum.

Ya Arkadas Su Umut Gündogani sadece benmi begeniyorum? aranizda begenen varmi? bence cok yetenekli ve suanki Selcuga 100 basar.. niye oynamiyor denenmiyor hayret ediyorum

Muslera
Sabri Semih Chedjou Tarik
Melo Umut G.
Olcan Sniper Bruma
Umut/Burak

Yekta kadar boş oyuncu yok. Umarım oynatmazlar. Hamza hoca efsane olmak istiyorsa radikal değişiklikler yapmalı. Yekta'nın yıllardır değerlendiremediği şansı Furkan, Umut Gündoğan gibi adamlar da hakediyor.

çift santraforlu, sneijder li bir 11 görmek istiyorum sahada.zaten iki santraforumuz anca bir adam ediyor.

Umut Gündogan iyi bir oyuncu olsa Bucaspor vermemek için diretirdi. Furkan Özçal oynayabilir ama Umutun Fizik gücü ve kalitesi bizim takımın seviyesinde degil.

Hamit, Yekta, Burak, Selçuk.. Bu 4 adamdan 2 den fazlasını görürsem kanalı değiştiririm izlemem. Yazık günah , saçlarımız beyazladı bu çöpler yüzüden

Tarık -> Telles
Hamit -> Bruma
Yekta -> E.Çolak
Burak -> Umut

Ayrıca Sinan Gümüş ve Koray Günter'e şans verilmeli. En azından 18'e alsınlar.

Goooooooooooooooooollllllllllllllllllll Umutttttttt

(Totem )

MUHTEMEL 11| Muslera, Sabri, Chedjou, Semih, Tarık, Yekta, Hamit ,Selçuk, Sneijder, Bruma, Burak

Bruma Yekta Selcuk Sneijder
Umut Burak

Böyle olacak sanirim

~tap

Macta çok erken canım tokyo saatine göre felan yapsınlar bir daha ki haftaya

Geri
Üst Alt