Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burak zaten dumduz bir adamdi hala dumduz. Yetenekleri kisitli. Ondan zaten kimsenin umudu yok. Ki tek kelime yok dedigin millet ayağı bacagi kirilsa yaziyordu son maclarbu takımda uzun birsüredir en fazla tepkiyi hak eden buraktır açık ve net ama taraftar ne hikmetse hermacta selçugu kurban seciyor buraka tek kelime yok
biz hoca adil olsun diyoruz ama taraftar daha adil degil ki.
Burak zaten dumduz bir adamdi hala dumduz. Yetenekleri kisitli. Ondan zaten kimsenin umudu yok. Ki tek kelime yok dedigin millet ayağı bacagi kirilsa yaziyordu son maclar![]()
Ote yandan Selçuk ise aldigi bol sifirli sozlesmelerin de rehaveti ile yapabilecekken yapmiyor ve yatıyor.
Bunun sebebi bu olabilir.
Bolusporda ki Prijovic'i izleyen var mı? Çok verimli oynuyor ve 7 golü var.Tarzı İbrahimovic gibi.Kesinlikle iş yapar bizde.
![]()
tarık Türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en büyük kazıklarından bir tanesidir
tarıkta birşey görmek saçmalığın daniskasıdır.
2. lig kalibresinde topçudur
Dogru Sabri ve Veysel, Real Madrid seviyesinde futbolcular zaten.
Ben adam Sabri ve Veysel'den iyi diyorum sen gelmis bana 2. lig kalibresinde topcu diyorsun.
bi bolulu olarak kesinllikle olmaz..evet yararlı gol vuruşuda iyi sayılır ama Galatasarayda çok zor..bi kere ağır ,çalım yeteneği yok ,hızlı değil..
iyi oynadığı maç göremedik şu ana kadarforumda tarik düsmanlari mevcut
iyi de oynasa elestiriyolar
üstelik bu tipler fena halde ftci tipler
Burağın bu kadar kötü olması umutu gözünüzde büyütmenize neden olmuş ama umut ta en az burak kadar kazma ve yeteneksiz bir oyuncu. Ben şahsen ikisini aynı sahada görürsem maçı izlemeyeceğim kanser olmaya niyetim yok.Umut önde iyi pres yapıyor, yerli bazında kalite santrafordur Umut. 4-2-3-1 ile bence daha direncsiz bir takım oluyoruz. Misal Umut-Burak'tan birini kesip yerine Yekta'yı koysan ne olacak ? Oyunu ortasahada kitlicen, bu sistem ile en azından saldırırız.
sabriden kesinlikle iyi değil
veyselden ise hücumu iyi savunması kötü (hücumda da adam geçiyor işte başka bi icraatını göremedik)
eksileri
kademe anlayışı yok kademe alamıyor
birebirde çabuk çalım yiyor
fiziği yetersiz hemen hemen bütün 2li mücadelelerde yerde kalıyor
şut çekmiyor
orta açamıyor (tüm maçlarını dikkatle takip ettim geldiğinden beri yalnızca 1 isabetli ortası var)
artı(lar)
adam geçiyor
başka bir özelliğini söylermisin bana kardeşim