STSL 14/15 H:12 | Galatasaray 2-1 Akhisar Belediyespor | MS | 6 Aralık

umutun oynaması lazımdı güzel
burakın oynamasını içime sindiremiyorum artık emre ç oynamalı burak yedek kalmalıydı
yekta selçuk ikilisi takım savunmasında sıkıntı yaşatacak bize

bu takımda uzun birsüredir en fazla tepkiyi hak eden buraktır açık ve net ama taraftar ne hikmetse hermacta selçugu kurban seciyor buraka tek kelime yok

biz hoca adil olsun diyoruz ama taraftar daha adil degil ki.

Bu 11 le önde basmaliyiz. Öyle olmazsa işimiz zorlaşir.

bu takımda uzun birsüredir en fazla tepkiyi hak eden buraktır açık ve net ama taraftar ne hikmetse hermacta selçugu kurban seciyor buraka tek kelime yok

biz hoca adil olsun diyoruz ama taraftar daha adil degil ki.
Burak zaten dumduz bir adamdi hala dumduz. Yetenekleri kisitli. Ondan zaten kimsenin umudu yok. Ki tek kelime yok dedigin millet ayağı bacagi kirilsa yaziyordu son maclar :D

Ote yandan Selçuk ise aldigi bol sifirli sozlesmelerin de rehaveti ile yapabilecekken yapmiyor ve yatıyor.

Bunun sebebi bu olabilir.

Burak zaten dumduz bir adamdi hala dumduz. Yetenekleri kisitli. Ondan zaten kimsenin umudu yok. Ki tek kelime yok dedigin millet ayağı bacagi kirilsa yaziyordu son maclar :D

Ote yandan Selçuk ise aldigi bol sifirli sozlesmelerin de rehaveti ile yapabilecekken yapmiyor ve yatıyor.

Bunun sebebi bu olabilir.

stadta hic tepki gösterilmiyor buraka benim tepkim ona

selçuku bozan buraktır yoksa selçukta yetenek var bunu biliyoruz

buraktan büyük takım forveti asla olmaz tek özelligi var araya koşu başka yok

büyük takım forveti ba gibi cardozo gibi önde top tutmalı pas atabilmeli birebir yapabilmeli bizim eski baros gibi

burak benim gözümde ptt lig kontra golcüsüdür 100 gol atsa bile eksikleri cok fazla.

Bolusporda ki Prijovic'i izleyen var mı? Çok verimli oynuyor ve 7 golü var.Tarzı İbrahimovic gibi.Kesinlikle iş yapar bizde.

13387039905_58ac5aa4b8_z.jpg

bi bolulu olarak kesinllikle olmaz..evet yararlı gol vuruşuda iyi sayılır ama Galatasarayda çok zor..bi kere ağır ,çalım yeteneği yok ,hızlı değil..

tarık Türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en büyük kazıklarından bir tanesidir
tarıkta birşey görmek saçmalığın daniskasıdır.
2. lig kalibresinde topçudur

Dogru Sabri ve Veysel, Real Madrid seviyesinde futbolcular zaten.

Ben adam Sabri ve Veysel'den iyi diyorum sen gelmis bana 2. lig kalibresinde topcu diyorsun.

bedava verseler Türkiyeden yabancı futbolcu almam hepsi 2.lig ayarında tırsıyorumda atıf şeyşu mu nedir o 2.amrabat kazmasını iteliyecekler diye.

Dogru Sabri ve Veysel, Real Madrid seviyesinde futbolcular zaten.

Ben adam Sabri ve Veysel'den iyi diyorum sen gelmis bana 2. lig kalibresinde topcu diyorsun.

sabriden kesinlikle iyi değil
veyselden ise hücumu iyi savunması kötü (hücumda da adam geçiyor işte başka bi icraatını göremedik)

eksileri
kademe anlayışı yok kademe alamıyor
birebirde çabuk çalım yiyor
fiziği yetersiz hemen hemen bütün 2li mücadelelerde yerde kalıyor
şut çekmiyor
orta açamıyor (tüm maçlarını dikkatle takip ettim geldiğinden beri yalnızca 1 isabetli ortası var)

artı(lar)
adam geçiyor

başka bir özelliğini söylermisin bana kardeşim

forumda tarik düsmanlari mevcut

iyi de oynasa elestiriyolar

üstelik bu tipler fena halde ftci tipler

Sabri ofansif anlamda o kadar kötü oyuncu degil, defansif anlamda ise facia.

forumda tarik düsmanlari mevcut

iyi de oynasa elestiriyolar

üstelik bu tipler fena halde ftci tipler
iyi oynadığı maç göremedik şu ana kadar
gördüysen bi faydasını anlatta bizde bilelim

birde şu aptal ftci lafını bırakın kuyruğunuz sıkışınca bu lafın arkasına saklanıyorsunuz.
insan olana bir defa söylenir ama tekrarlayayım ftci falan değilim aslada gelmesini istemem

ayrıca Galatasarayda görev alan bir kişiye düşman olmam sözkonusu değil (seni gidi terim düşmanı seni)
sadece Galatasarayın a2 takımında forma giyemeyecek kalibrede bir oyuncu sen yakıştırıyorsan destekle

Umut önde iyi pres yapıyor, yerli bazında kalite santrafordur Umut. 4-2-3-1 ile bence daha direncsiz bir takım oluyoruz. Misal Umut-Burak'tan birini kesip yerine Yekta'yı koysan ne olacak ? Oyunu ortasahada kitlicen, bu sistem ile en azından saldırırız.
Burağın bu kadar kötü olması umutu gözünüzde büyütmenize neden olmuş ama umut ta en az burak kadar kazma ve yeteneksiz bir oyuncu. Ben şahsen ikisini aynı sahada görürsem maçı izlemeyeceğim kanser olmaya niyetim yok.

sabriden kesinlikle iyi değil
veyselden ise hücumu iyi savunması kötü (hücumda da adam geçiyor işte başka bi icraatını göremedik)

eksileri
kademe anlayışı yok kademe alamıyor
birebirde çabuk çalım yiyor
fiziği yetersiz hemen hemen bütün 2li mücadelelerde yerde kalıyor
şut çekmiyor
orta açamıyor (tüm maçlarını dikkatle takip ettim geldiğinden beri yalnızca 1 isabetli ortası var)

artı(lar)
adam geçiyor

başka bir özelliğini söylermisin bana kardeşim

Su Eksileri demissin ya, hic tartismicam bile ama o eksilerin hangisi Sabri icin bir arti? Ben soyliyim sana hic biri. Ha Sabri adam bile gecemez :) Galatasaray'in cocugu ayagina 32 yasina gelmis, 13-14 senedir kendini 1 gomlek bile gelistirememis, hala G.Saray'da olmasi bile mucize olan birisi. Ha Tarik birde daha 20 kusur yasinda. Sabri 13-14 senedir sac bas yolduruyor, birakin birazda Tarik yoldursun. Yazik cocugun Sabri kadar kredisi yok

Geri
Üst Alt