STSL 14/15 H:12 | Galatasaray 2-1 Akhisar Belediyespor | MS | 6 Aralık

Su Eksileri demissin ya, hic tartismicam bile ama o eksilerin hangisi Sabri icin bir arti? Ben soyliyim sana hic biri. Ha Sabri adam bile gecemez :) Galatasaray'in cocugu ayagina 32 yasina gelmis, 13-14 senedir kendini 1 gomlek bile gelistirememis, hala G.Saray'da olmasi bile mucize olan birisi. Ha Tarik birde daha 20 kusur yasinda. Sabri 13-14 senedir sac bas yolduruyor, birakin birazda Tarik yoldursun. Yazik cocugun Sabri kadar kredisi yok

sabride Galatasarayın oyuncusu değil kadro dışı kaldığında en çok sevinenlerden biri bendim
ancak tarık sabriden iyi değil gerçekten bak
32 yaşına gelmiş kendini hiç geliştirememiş laflarına katılıyorum
sabri adam bile geçemez dedin de son maçı izlemeni tavsiye ederim

burda sabri iyi demek istemedim tarık sabriden bile kötü oyuncu demek istedim. :)

cikaracagi orta saha dizilisi belli

bruma-selcuk-emre-wesley

gayet olumlu

sabride Galatasarayın oyuncusu değil kadro dışı kaldığında en çok sevinenlerden biri bendim
ancak tarık sabriden iyi değil gerçekten bak
32 yaşına gelmiş kendini hiç geliştirememiş laflarına katılıyorum
sabri adam bile geçemez dedin de son maçı izlemeni tavsiye ederim

burda sabri iyi demek istemedim tarık sabriden bile kötü oyuncu demek istedim. :)

Gel ortak bir noktada anlasalim renktas

Al birini vur otekine :D

Burağın bu kadar kötü olması umutu gözünüzde büyütmenize neden olmuş ama umut ta en az burak kadar kazma ve yeteneksiz bir oyuncu. Ben şahsen ikisini aynı sahada görürsem maçı izlemeyeceğim kanser olmaya niyetim yok.

Bende A kalite bir santrafor istiyorum ama almıyorlar. Ne yapacan ??

Muslera, Sabri ,Semih, Chedjou Telles ,Selçuk ,Sneijder, Emre Çolak(Olcan),Bruma, Burak ve Umut

Hamza cildirdi

------------------------------------------------------------Muslera-------------------------------------------
------Sabri--------------------Semih-----------------------Chedjou---------------Telles----------------
----------------------------------Selcuk--------------------------Olcan------------------------------------
--------------------Bruma--------------------------------------------------------Sneijder-----------------
---------------------------------Umut-----------------------------Burak----------------------------------

Muslera, Sabri ,Semih, Chedjou Telles ,Selçuk ,Sneijder, Emre Çolak(Olcan),Bruma, Burak ve Umut

Hamza cildirdi

------------------------------------------------------------Muslera-------------------------------------------
------Sabri--------------------Semih-----------------------Chedjou---------------Telles----------------
----------------------------------Selcuk--------------------------Olcan------------------------------------
--------------------Bruma--------------------------------------------------------Sneijder-----------------
---------------------------------Umut-----------------------------Burak----------------------------------
Kesin mi ? Nuri

Kendi evimizde 2-3 defansif orta saha ile değil

hücumcu kadro ile çıkarsak rakip takım için psikolojij çöküş olur.

Ersun yanal yapardı bunu.FT de yapardı.Kendi evinde özellikle.

Selcuk Sneijder ortasaha da oynar. Zaten olmasi gereken bu. Burasi Turkiye Ligi. Ne gerek var hem Melo, Hem Selcuk'a. Ikisinden biri fazlalik icerde.

Hamza cildirdi

ortasaha pamuk gibi, agresif tek adam yok

keske selcuk-chedjou olsaydi tandemde de semih-koray

Hamza cildirdi

Korkak hoca istemiyoruz dedik t.d.imiz çildirdi resmen.

B4L7PRZIMAAkI_e.jpg

muhtemel

Emre'de 11'deymiş.
Kadro böyle olur muhtemelen:
--------------Muslera-------------
------------------------------------
Sabri---Semih---Chedjou---Telles
-------------------------------------
Bruma---Selçuk--Sneijder---Emre
--------------------------------------
----------Umut----Burak-----------

Geri