Mert GÜLMEZ
10 Numara!
- 31 Ocak 2013
- 14.758
- 1.666
- 1.328
Bence iki yumuşak adamla o ortasaha dağılır selcugun savunma olarak hiç katkısı yok.Emre mi?
Göbekte Selcuk-Emre ikilisini düsünüyor demekki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence iki yumuşak adamla o ortasaha dağılır selcugun savunma olarak hiç katkısı yok.Emre mi?
Göbekte Selcuk-Emre ikilisini düsünüyor demekki
Su Eksileri demissin ya, hic tartismicam bile ama o eksilerin hangisi Sabri icin bir arti? Ben soyliyim sana hic biri. Ha Sabri adam bile gecemezGalatasaray'in cocugu ayagina 32 yasina gelmis, 13-14 senedir kendini 1 gomlek bile gelistirememis, hala G.Saray'da olmasi bile mucize olan birisi. Ha Tarik birde daha 20 kusur yasinda. Sabri 13-14 senedir sac bas yolduruyor, birakin birazda Tarik yoldursun. Yazik cocugun Sabri kadar kredisi yok
sabride Galatasarayın oyuncusu değil kadro dışı kaldığında en çok sevinenlerden biri bendim
ancak tarık sabriden iyi değil gerçekten bak
32 yaşına gelmiş kendini hiç geliştirememiş laflarına katılıyorum
sabri adam bile geçemez dedin de son maçı izlemeni tavsiye ederim
burda sabri iyi demek istemedim tarık sabriden bile kötü oyuncu demek istedim.![]()
Bence iki yumuşak adamla o ortasaha dağılır selcugun savunma olarak hiç katkısı yok.
Burağın bu kadar kötü olması umutu gözünüzde büyütmenize neden olmuş ama umut ta en az burak kadar kazma ve yeteneksiz bir oyuncu. Ben şahsen ikisini aynı sahada görürsem maçı izlemeyeceğim kanser olmaya niyetim yok.
Bence iki yumuşak adamla o ortasaha dağılır selcugun savunma olarak hiç katkısı yok.
Sneijder yine solda... Bu adam ne zaman forvet arkası oynayacak...
Sneijder yine solda... Bu adam ne zaman forvet arkası oynayacak...
Kesin mi ? NuriMuslera, Sabri ,Semih, Chedjou Telles ,Selçuk ,Sneijder, Emre Çolak(Olcan),Bruma, Burak ve Umut
Hamza cildirdi
------------------------------------------------------------Muslera-------------------------------------------
------Sabri--------------------Semih-----------------------Chedjou---------------Telles----------------
----------------------------------Selcuk--------------------------Olcan------------------------------------
--------------------Bruma--------------------------------------------------------Sneijder-----------------
---------------------------------Umut-----------------------------Burak----------------------------------
Muslera, Sabri ,Semih, Chedjou Telles ,Selçuk ,Sneijder, Emre Çolak(Olcan),Bruma, Burak ve Umut
Hamza cildirdi
------------------------------------------------------------Muslera-------------------------------------------
------Sabri--------------------Semih-----------------------Chedjou---------------Telles----------------
----------------------------------Selcuk--------------------------Olcan------------------------------------
--------------------Bruma--------------------------------------------------------Sneijder-----------------
---------------------------------Umut-----------------------------Burak----------------------------------
Muslera, Sabri ,Semih, Chedjou Telles ,Selçuk ,Sneijder, Emre Çolak(Olcan),Bruma, Burak ve Umut
Hamza cildirdi
Iyi böyle Şükrü kendi evimizde oynuyoruz.Korkak hoca istemiyoruz dedik t.d.imiz çildirdi resmen.
Iyi böyle Şükrü kendi evimizde oynuyoruz.