STSL 14/15 H:12 | Galatasaray 2-1 Akhisar Belediyespor | MS | 6 Aralık

Burak Yılmaz ve Hamit'i kesinlikle görmek istemiyorum. Selçuk'u da, ama Selçuk'u kesemez Hamzaoğlu. En azından Burak-Hamit'i kessin.
Telles, Bruma, Çolak kesinlikle 11'de olmalı. S.Gümüş ve K.Günter zamanla 11'e monte edilmeli.

Maç saatini eleştiren arkadaşlar program ilk açıklandığı zaman maçımız cuma günüydü. Çarşamba günü eskişehir maçı oynandığı için maç cumartesi gününe alındı.

mac 21:45 Baslar 23:45 biter

Banyo felan saat olmus 00:00, ordan herkes florya'ya sonra herkes evine dagilacak olur saat 01:00
Bu demekki sabah antreman olmaz, hadi pazar gunu antreman yapmadin

Pazartesi kaldi elinde Arsenal karsisinda taktik antreman icin,

Maçı heyecanlı bir biçimde bekliyorum ama yarın kadroda Burak ve Hamit gibi takıma zarar veren iki ismi görürsem büyük hayal kırıklığı yaşayacağım.

Muhtemel 11

Muslera

Sabri - Semih - Chedjou - Tarık

Yekta - Selçuk

Hamit - Sneijder - Bruma

Burak​

Galibiyet olmalı. Hemde farklı bir galibiyet. Averajı düzeltmeliyiz.

emre çolak sabri bruma ve umut etkili oynadılar bence kesilmemeliler

******muslera*******
/sabri-ched-semih-telles/
****/selçuk-yekta/****
/bruma-sneijder-emre ç/
*******umut*******

(bana kalsa daha yektanın yerine furkanı semihin yerinede korayı koyarım ama o kadarınıda kimse yapmaz en azından şu kadroyu bir görseydik)

Fener Cuma oynayamazdı doğru en makul saati vermişler bize...

"06 Aralık 2014 Cumartesi günü saat 21:45’te oynayacağımız Galatasaray – Akhisar Belediyespor maçı için saat 19:00 ile 01:00 saatleri arasında Seyrantepe Metro istasyonuyla stadımız arasındaki bulunan tünel yaya trafiğine açık olacaktır.

Metro seferleri Sanayi İstasyonuna kadar devam etmekte olup, taraftarlarımızın stada ulaşımı İETT otobüsleriyle ücretsiz olarak sağlanmaktadır."

Bu metro 2023'te bitecek herhalde.Lig ortalamasına göre iyi bir ortalamamız var.20.000 civarı seyirci geliyor.Bu sayı daha da yükselecek.O zaman sıkıntı yaşanır.Abdürrahim'in halletmesi lazım bu işi.

NtvSpor'da 11 de Hamit'i gördüm. Bari Emre olsaydi.

-------------Muslera

------Sabri-----Semih-----Chedjou----------Tarik

------Hamit------Yekta------Selçuk--------Bruma

--------------------Sneijder--------------------

-------------------Burak

NtvSpor'un 11'i bu.

Bu hamitin bokunda elmas var ya.

Uzun bir aradan sonra bir lig maçını heyecanla bekliyorum umarım coşkulu bir şekilde ileride basarak başlarız ve Burak oynamaz.

Sağlamsa Lassa

"06 Aralık 2014 Cumartesi günü saat 21:45’te oynayacağımız Galatasaray – Akhisar Belediyespor maçı için saat 19:00 ile 01:00 saatleri arasında Seyrantepe Metro istasyonuyla stadımız arasındaki bulunan tünel yaya trafiğine açık olacaktır.

Metro seferleri Sanayi İstasyonuna kadar devam etmekte olup, taraftarlarımızın stada ulaşımı İETT otobüsleriyle ücretsiz olarak sağlanmaktadır."

Bu metro 2023'te bitecek herhalde.Lig ortalamasına göre iyi bir ortalamamız var.20.000 civarı seyirci geliyor.Bu sayı daha da yükselecek.O zaman sıkıntı yaşanır.Abdürrahim'in halletmesi lazım bu işi.

serefsizlik baska bisey degil

kulup de hic taraftari seyine takmiyor bu konuda ne halleri varsa gorsunler tavri hakim

Yekta'yi deli gibi Trabzona satmadik geçen sezon... 3,3m euro filan bile vermek istediler

Geri
Üst Alt