STSL 14/15 H:12 | Galatasaray 2-1 Akhisar Belediyespor | MS | 6 Aralık

İzlemiyorum ama umarım takım biraz olsun toparlanmıştır.

umut cok siritiyor bu arada oyunumuzda. bugün sorun burak degil bence.
sorun passli oyunu hic beceremeyen umuta. bide becereksiz son vuruslarda . firsatci golcü zaten bide press gücü yüksek.

tellesi cok begendim. sabri mükemeldi. selcuk dirilmis. emre colak bu takimda direk oynar..
sneijder nereye geldim birden havasinda biraz.
bruma fena degildi.

sacma sapan pas veren ikili burak & umut .. adamlar hic galatasaray yakisan forvet degiller . daha duvar pasi yapamiorlar

Sabri defans anlamda iyidi, ama su topla cikarken kaptirdiklari ve su pas hatalari varya..

umut cok siritiyor bu arada oyunumuzda. bugün sorun burak degil bence.
sorun passli oyunu hic beceremeyen umuta. bide becereksiz son vuruslarda . firsatci golcü zaten bide press gücü yüksek.

tellesi cok begendim. sabri mükemeldi. selcuk dirilmis. emre colak bu takimda direk oynar..
sneijder nereye geldim birden havasinda biraz.
bruma fena degildi.

Hacı yapma sende. Neresi mükemmeldi? Bence takımdaki kötü anlamda sırıtan tek isimdi (+Umut)

Bruma Sagda daha etkili. Hamza Hocamız yeniden 4-4-2 ye dönüp Brumayı saga atmalı.

sacma sapan pas veren ikili burak & umut .. adamlar hic galatasaray yakisan forvet degiller . daha duvar pasi yapamiorlar

burak yine fena degildi . 2 tane pass hatasi yapti ama bir cokda pass aktirmalarini becere bildi. umut full sifir maalesef.
Burak konusunda .. daha iyi ola bilir tabiki ama bildigimiz burak ile kiyaslarsak super yani :)

Hakan o kadar aç kalmışız ki futbola.bu kadarı bizi deli.etti.düşün

Sony Xperia
Orda da haklisin.

Ama futbolun gercek bir tarafi var. Biz de mümkün oldukca dogrulari konusalim, taraf olmayalim. Cünkü ancak bu sekilde takim ileriye gider.

Net görüntü, ofansif is yapmis gibi gözükse de, tam tersi defans anlaminda iyi isler yapti takim. Hücum konusunda pek birsey göremedik, takim ilerde cok panik yapiyor gereksiz sekilde.

Gavurları izliyorsun adamlar futboldan zevk alıyorlar, izleyeni de oynayanı da.Hele hele büyük takımların maçları nasıl tempolu geçiyor.Biz alışmışız bu zamana kadar eziyete, takım biraz toparlanınca Real Madrid yaptık takımı.

Geri
Üst Alt