STSL 14/15 H:12 | Galatasaray 2-1 Akhisar Belediyespor | MS | 6 Aralık

Real'e yazdığı gibi yazacaktı ki olmadı.

Su Yasin futbolcuysa var ya bende bişey bilmiyorum.Bu adam nasıl Galatasaray'da oynayabiliyor inanamıyorum vallahi.Rezillik.

Semih'in laubaliliği var evet ama pozisyon net faul taban göstermiş. Semih'in teknik kapasitesi çok düşük.

Sağlamsa Lassa

musleraya laf atılmaz da eskiden arada çıkarıyodu bu topları. geçen maç çok iyiydi mesela
Bazen cikartir bazen yer, ama o kadar yakin mesafeden bunlarin cogu gol olur. Ayni golu Neuer da yiyor zaman zaman. Tabiki diger arkadasin maksati baska: sallamak.

Orta saha o kadar kolay ezildigini görmüyorsun? Fazla ofansif oyuna gerek yok, yorulmus Selçukla tek basina durduramazsin Akhisrai

Dogru tercih

Yekta efendi girdi aninda golü buldu Akhisar. Pozisyonla ilgisi bile olmasa adamin ismi yetiyor. Yekta kim ki Galatasaray'a faydasi olsun bu saatten sonra?

Hamza Hoca'nın Yasin'e umut bağlamaktan derhal vazgeçmesi lazım. Bir daha hatırlamamak üzere kafasından ve Galatasaray kadrosundan silinmeli Yasin.

Bence güzel oynadık, güzel pozisyonlar da bulduk, Sneijder biraz kendi ortalamalarında oynasa ve bazı toplara iyi vursa fark olurdu, yediğimiz gol de kesinlikle tehlikeli hareket. Tebrikler takıma.

B4MrPa3CEAA34mM.jpg

B4MrPkpCQAEjbpp.jpg

Şu 2-0 öne geçtikten son dakikalarda gol yeme olayından nefret ediyorum. Sürekli aynı şey.

Neyse hayırlı olsun toparlanma var.

Mac fazlasiyla lideriz. Besiktas'ta yarin TS ile berabere kalir veya yenilirse iyi olur bizim icin. :D

1. Galatasaray - 25p
2. Fb - 24
3. Bjk - 23

Geri
Üst Alt