STSL 14/15 H:14 | Galatasaray 3-2 Mersin İdman Yurdu | MS | 20 Aralık

Hiç bir heyecanım yok artık, adamlar maç başı 1,3 penaltı ile oynuyor . Bir şekilde ite ite, kaleci-hakem hata(!)ları ile zorla galip getiriliyorlar. Ben ne diye bu tiyatroyu izleyeyim ki? Galatasaray eze eze kazansa ne olacak? Adamlar futbol oynamadan 3 puanı alıyor her hafta.

6/7 tane atalim her gol sonrasi sahte penalti yapar gibi topu elle atalim

Sinan Gümüş ve Koray u21 maçında sahadalar şuan. Muhtemelen aksam mac kadrosunda olmayacaklar..

Kesinlikle yoklar ozaman ne muhtemeleni. Ayni günde iki macami cikacaklar

~tap

Yenersek Mersin'in kötü olusundan kaynaklanır. Haftaya fb hakem veya mersin kalecisinin macı satmasıyla yendiginde fb'nin süper olusundan.

Ilk 11 belli zaten. Yedekler Sinan B. - Balta - Hamit - Yasin - Bruma - Olcan - Pandev olur.

Dün hırsızlık yapılmamış olsaydı bugünkü maçın keyfi çok daha yüksek olurdu.
Bu yapılan şerefsizlikler çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıkar umarım.

Siz oyununuza bakın napacanız.Bende sinir oldum dün hatta uykum bile kaçtı ama bu şekilde gelen şampiyonluğun tadı bir ayrı oluyor.İple çekiyorum sezon sonunu.

Dün gece sinirimden 3 gibi uykuya daldım hazmedemiyorum yediremiyorum arkadaş şu maçın havası bambaşka olacaktı.

herkes çok rahat 3 atarız demeye başlamış ben se dün aksamdan sonra çok korkuyorum :(
dün akşamda söyledim inşallah erken gol buluruz da rahat yeneriz.

en büyük korkum erken gol yemek ... içimi kemiriyor bugün bu his :(

bızım kamuoyu olusturmamız lazım fener aleyhıne her dakıka verılen penaltıları soylememız gerek kı hakemler gercekten penaltı olsa bıle penaltı vermeye cesaret edemesın.

Hagi macı izlemeye gelmiş.Passoligsiz nasıl girecekse. Gerciği albayrak sokuyormuş milleti :D
Hülooocu adamın olmanın avantajları

Bu maçı kazanıp yolumuza devam etmemiz lazım.Dünkü rezaletten dolayı moralim çok bozuk olsa da inşallah bugün güzel bir galibiyet alıp moralimizi düzeltiriz.Özellikle Penaltıbahçe nin hırsızlıkla aldığı galibiyetlerden sonra daha çok hırs yapmamız gerekiyor.

Geri
Üst Alt