STSL 14/15 H:14 | Galatasaray 3-2 Mersin İdman Yurdu | MS | 20 Aralık

Hamza hoca adalet getirdi takıma resmen..
Helal olsun..
Çok güveniyorum farklı alıcaz bu maçı skor tahminim 4-0

bazı gazeteciler aşırı şekilde mal
hayatta olmaları bile büyük şans

bkz: hagiye ; hagi mi alex mi diye soran gazeteci

Çaldıkları penaltılarda hep gitti denilen maçlar bu hırsızların 30 puanın 20 si hakem ve kaleci sayesinde ama çekirge bu kadar sıçramaz bence bunlar 25. Haftadan sonra ligden kopar

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Neden 17 takımın hiç bir yöneticisi çıkıp da yav arkadaş yeter, bu kadar rezalet penatlılar çalınır mı her maç fener lehine diyemiyor? Hadi yöneticileri geçtim, hemen hemen hepsi yav.ak .. Neden hiç bir gazeteci çıkıp da arkadaş bu nedir diyemiyor? {Diyenler "3 büyükler lehine kararlar veriliyor" diyip sıvıyorlar, halbuki bu kadar kolay ve çok penaltı çalınan tek takım fenerbahçe. Adamlar maç başı 0,8 penaltı oranı ile oynuyor}

İLK XI: Muslera, Sabri, Semih, Chedjou, Telles, Selçuk, Melo, Emre Çolak, Sneijder, Umut Bulut, Burak Yılmaz

YEDEKLER: Sinan Bolat, Hamit, Bruma, Pandev, Hakan Balta, Yasin, Olcan

İlk 11 yanlış demek haksızlık olur ama Bruma konusu üzüyor beni. Nasıl oynayacak, gelişecek bu çocuk?

Aynı kadro .
Semih tercihi deli ediyor beni :(

Emre de sağda ne kadar faydalı olucak merak ediyorum çocugun orda performansı çok düşüyor takımında haliyle .

Bugün iyi oynar inşallah

Aynı kadro .
Semih tercihi deli ediyor beni :(

Emre de sağda ne kadar faydalı olucak merak ediyorum çocugun orda performansı çok düşüyor takımında haliyle .

Bugün iyi oynar inşallah

En son orada oynamadı mı? 5-0 kazandığımız maçta 1 de gol attı... İçe kat ederek oynarsa çaprazdan gelen toplarla sağdan Emre, soldan Sneijder köşelere yazabilir..

Geri
Üst Alt