STSL 14/15 H:14 | Galatasaray 3-2 Mersin İdman Yurdu | MS | 20 Aralık

Hamza H.'nin yapacagi cok basit. Ikinci yari ya daha kontrollü organize takim sürecek. Yahu her atak ile gol mu aramali bu takim? Biraz macin kontrolünü eline alsana be kardesim, pas yap.

Bu Fırat'ı tokatlamak lazım normalde ama yönetim TFF yandaşı hoca TFF'den geldi.Çıt çıkarmayacağız muhtemelen.

Bu pislikleri haftaya şikecilerin maçında özellikle izleyecem görecez bakalım nasıl oynayacaklar..

Burak veya Umut'tan birini çıkartıp Olcan'ı alıp, Wesley'i 10 numaraya çekmeliyiz.

Melih Gümüğşbıçak sunmak zorundamı maçı adam bildğin uyuz

Melo'ya nasıl kart veriyor orada ?

Serkan'ın pozisyonu penaltı !

Kaleci topu min. 1 dk geçirmeden sokmuyor !

Her foulde topu engelliyorlar 1 dk geciriyorlar kart yok !

Her pozisyonda taraflı yaklaşımlar !

Kötü futbol oynamıyoruz geçen haftaki konyaspor maçındaki gibi oynuyoruz ancak mersin çok iyi bir takım ve hakem faktörü var.

Adamlar eziyor bizi hala hakemle falan işiniz iyice Beşiktaşlılara benzediniz. Hakeme yıkın yine oyuncuları görmezden gelin komedi. Şu forvetteki 2 kazma ne yapıyor mesela biri de sormuyor mesela.

GALATASARAY tribünlerinden Fırat Aydınus'a "Küfür etsene, Fırat Aydınus" tezahüratları

Bruma / Olcan <> Melo değişikliği yapılmalı.

Bizimkiler dünkü hakemde kalmış. Hskemi bırakıp sahaya odaklanmamız lazım. Tffde verilecek en iyi hakemi vermiş bizim maça. Neden kadıköyde fırat verilmiyor acaba. Hakemin cesur olanları hep bize denk geliyor nedense

mac baslar baslamaz hakem hakkinda bir yorum yapmistim isteyen bakar okur hakem babasinin evinden otursa bu kadar rahat tavirlar sergilemez ayni hakem kadikoyde orasini burasi oyunuyor korkudan..

Komedi devam ediyor :( hakemle beraber yenmemiz gerekecek bundan sonra. Gerçekten komedi izliyoruz. Takımda çok birşey oynamıyor ama hakem muhteşembahçe

Sony Xperia Z3

Maç sonu Yarsuvattan "hakem çok iyi maç yönetti" açıklamasını bekliyorum.

Evet görünen o ki takım patladı ve eskiye döndük. Mersin resmen süpürdü bizimkileri. Prandelli döneminin aynısını yaşadık ilk yarıda. Herkes berbat.

bugün bikez daha anladım ki emre bu takımın oyuncusu değil. bu adam hep böyle bi maç iyi oynar 5-6 maç rezil çünkü bunu kaldıracak bi vücut yapısına ve kondisyona sahip değil. ayrıca bu takımın böyle oynamasının en büyük sebebi buraktır bunu bilin. bu adam yüzünden topu ilerde tutamıyoruz üstüne bi de sürekli kontra atak yiyoruz

Geri
Üst Alt