STSL 14/15 H:14 | Galatasaray 3-2 Mersin İdman Yurdu | MS | 20 Aralık

Hamza Hamzaoglu'nun pili bitince yine Prandelli'nin Galatasaray'ina döndük.

Devre arasi rakibi tokatlayacak, hakemin gözüne SOKA SOKA kazanacak, rakiplere ders verecek HAMZA HOCANIN GALATASARAY'i dönmezse Mersin 4-5 atar döner!

Vederson haftaya cezali ve rakip FB! Serkan Balci da acayip istekli ne hikmetse.

Semih, Telles, Emre, Umut, Selcuk hepsi berbat oynuyor! Galatasaray'a sahada ihanet var maalesef.

Cok saglam yabanci oyunculari var. Hayvan gibi kosuyorlar.. Bizimkiler zor tutuyor.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Fırat Aydınus'u eleştirmek son derece saçma sahada futbol yok kaldı ki penaltı kararların hepsi doğru. Çıkan kadro çok yanlış. Bakalım hoca 2. yarı ne yapacak böyle devam edersek farklı mağlubiyet alırız.

2 gol ile bittiğine bence dua etmeliyiz.Takım rezalet.
savunma kopuk.
Sneijder Burak Umut(bu adam 2 kere sahada yok) sahada yoklar.
Emre rezil-i rüsva.
Chedjou dün tweet attı komedi izliyorum diye sanırım hala izliyor.
Sabri bir kere ileri çıkmadı.
İlk yarının özeti

Bu pislikleri haftaya şikecilerin maçında özellikle izleyecem görecez bakalım nasıl oynayacaklar..

teşviği almışlardır emin ol. nasıl olsa artık bu ülkede şike suç değil. fener top oynamadan hakemlerle teşviklerle şampiyon olur bu sene emin ol. YARSUVAT A ARMAĞAN OLSUN FENERİN ŞAMPİYONLUĞU

Emre bugun rezil, burak umut hic katkisi yok. Maci 7-8 kisiyle oynamaya calisiyoruz

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Fırat maçın içine etti. Takım bugün organize olamıyor. Çok kopuk oynuyoruz. Birde üstüne Emre' nin gereksiz şutları ve top kayıpları, Hakan' ın gereksiz top şişirmeleri cılız ataklarıda bitiriyor.

GT-I9300 Tapatalk

bugün bikez daha anladım ki emre bu takımın oyuncusu değil. bu adam hep böyle bi maç iyi oynar 5-6 maç rezil çünkü bunu kaldıracak bi vücut yapısına ve kondisyona sahip değil. ayrıca bu takımın böyle oynamasının en büyük sebebi buraktır bunu bilin. bu adam yüzünden topu ilerde tutamıyoruz üstüne bi de sürekli kontra atak yiyoruz
Yanlış düşünüyosun bence Emre nin yeri bi kere kanat değil kanat oyuncusu olsa dediğine doğru derim..Emrenin oynayabileceği tek yer ön liberodur

demekki rakip farklı olunca durum bu oluyor biz de biraz düzelme var diyorduk...uykudan erken uyandığımız iyi oldu geçen hafta 5 attığımız konyaya gençler de 5 attı yani...

Medyanın 4-4-2 gazını çok güzel yedi Hamza. Burak ve Umut'la 4-4-2 olmaz diye ellibin defa yazdık. Şu çağdışı sistemi izlemekten bıktım usandım artık. Bu sistende Snijder'i kanata mahkum etmesi de cabası.

Bruma şart.

Yoksa direk yılın pasını atmaya çalışıyoruz takımın ileri çıkması lazım, ilerde top tutamıyoruz.

Takımı tanıyamıyorum,bu kadar hatalı pas verilmez.sinirlerine hakim olamıyorlar, mutlaka orta sahaya oyuncu alınmalı

doğru oyuncu değişiklikleri yapılmalı.telles çıkıp olcan girmeli oyuna,emre çıkıp bruma girmeli oyuna.

Geri
Üst Alt