Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
)3-0 falan önde olursak 80.dkya girdiğimizde oyuna girebilir.Gençler şu güzel kardesinizi kimse tinlamadi sinan mı? oynucak kalede dedim (bu sefer tınlayin lan)
Ee hani sinanin 5 maç oynama garantisi vardı ondan diorum kupa macıda ertelendi ondan diorum ya bu macta yada bjk maçında oynaması lazım deil mi?3-0 falan önde olursak 80.dkya girdiğimizde oyuna girebilir.
Kral gece gece aman diyim forumda Adımız çikarderdin ne mert?belki derdine derman bulurum.gel abinin sefkatli kollarina..
☆$☆

Ben ilk yarıda 5 maçı garanti diye biliyorum Arsenal maçında muslera yoktu kalede olay patlak verdi ya .Sinan o 5 maçı bütün.sezon da oynayamaz mı ? Yoksa sezonun ilk kısmı için mi bu kural ? Oynat iste önümüzdeki kupa maçlarında.
Ben ilk yarıda 5 maçı garanti diye biliyorum Arsenal maçında muslera yoktu kalede olay patlak verdi ya .
Ben ilk yarıda 5 maçı garanti diye biliyorum Arsenal maçında muslera yoktu kalede olay patlak verdi ya .
o taraklarda bezim yok cok sükür..Kral gece gece aman diyim forumda Adımız çikar![]()
Serbest kalır birde sözleşme gereğini yerine getirmedik diye fifaya başvurur zararlı cikariz yani.Oynamazsa ne oluyomuş?
Kral yemin ederim paylastigin yemekler geldi aklıma açlıktan galiba halüs görüyomo taraklarda bezim yok cok sükür..
kalbi fesat olanin evine Allah atesler salsin
bknz:fetos hoca
☆$☆

Serbest kalır birde sözleşme gereğini yerine getirmedik diye fifaya başvurur zararlı cikariz yani.
vur iki yumurtanin kafasina sonra bak keyfine..ha biraz da pastirma falan varsa mis gibi gider..Kral yemin ederim paylastigin yemekler geldi aklıma açlıktan galiba halüs görüyom![]()