STSL 14/15 H:15 | Gençlerbirliği 1-1 Galatasaray | M.S | 26 Aralık

Bu kadar eksik, sırf türk oyunculardan olan bir kadronun kazanması imkansız gibi birşey. Fener balı olursa belki ama zor.

Kadro kurmak zor. Ilk 11'in direkleri arasına giren Chedjou - Sneijder - Melo dan yoksunuz bu maç.

Muslera
Sabri - Semih - Balta - Telles
Hamit - Selçuk - Yekta - Yasin/Çolak
Burak
Umut

2 yabancılı Kadro oluyor. Bruma baştan oynamaz diye düşünüyorum, Yasin de kupadaki performansı dolayısıyla ilk onbirde yer bulabilir.

Buna yakin bir 11 ile çıkarsak 3 puan hayal bence.

I am the one who knocks!

_________Sinan
Sabri Koray Hakan Telles
______Selçuk Emre
Yasin__________SinanG.
________Bruma
__________Burak

İstedim Kadro.

Hamza 'nin çıkaracağı kadro:

Bruma Hamit Selçuk Emre
_______Burak Umut

Fernando Muslera
Sabri Sarioglu - Semih Kaya - XXXXXX - Alex Telles
Armindo Bruma - Emre Colak - Selcuk Inan - Olcan Adin
Burak Yilmaz
Umut Bulut​

Nando
Sabri-Semih-Balta-Telles
Hamit-Yekta-Selçuk-Emre
Burak-Umut
Gençlerin ortasahası fizik olarak güçlü. Orta sahada yenilmememiz lazım. Melo yu çok ararız bu maç.

Her şeyden evvel güzel bir maç olsun, boşa vakit kaybı olmasın.

Chedjou yok semih var. 5lik olmazsak iyi. Yazıklar olsun bu Apo denen sahsiyet ne işe yarar? Iyice ciftlige çevirdiler kulübü.

muslera sabri semih balta telles selçuk emre bruma yasin burak umut
şöle çıkalım 5 atarız

Hamit----Selçuk----Yekta----Emre

Şöyle bir orta saha ile başlamızdan korkuyorum.3 ağır adam ve Burak ve Umut gibi ilerde top tutmada zorlanan 2 forvet ile gol bulmamız çok zor olur.

gençlerbirliği-eskişehir-fenerbahçe deplasmanlarını rahat geçirelim bi kerede be. en son eboue'nin golüyle kazandığımız maçı hatırlıyorum fener maçından önceydi hatta

İlk 11'in 10 tanesi belli. Sadece sol açık belirsiz. Yasin-Olcan-Bruma'dan biri olacaktır o da.

------------Muslera--------------
Sabri---Semih----Hakan--Telles
Hamit---Emre---Selçuk--Bruma
----------Burak------------------
-------------------Umut----------

Net 11 yayalım.

gençlerbirliği-eskişehir-fenerbahçe deplasmanlarını rahat geçirelim bi kerede be. en son eboue'nin golüyle kazandığımız maçı hatırlıyorum fener maçından önceydi hatta
Iki müthiş gol atmıştı Eboue o sezon. Birini gençlere müthiş sol ayağıyla yapıştırmıştı doksana, öbürü de hepimizin unutamadığı Yobo yu pazara yollayarak attığı gol :)

I am the one who knocks!

Muslera
Umut Semih Emre
Koray
Bruma Yekta Selcuk Burak
Hamit Veysel​

olsa olsa Hamit Bek olur Sabri Acik oynar. Bazileri Hamiti Acika yazmisda...​

Takımı karşılamaya gittik havaalanına 100 kişi Selçuk diye bağırdı adam kafasını çevirip bakmadı otobüsden dışarı. Uyuz etti bugün beni

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Geri
Üst Alt