STSL 14/15 H:15 | Gençlerbirliği 1-1 Galatasaray | M.S | 26 Aralık

doğa, gosso ve petkovic 3lüsünün bizim selçuk emre ve hamit üçlüsüne yapacağı alan daraltmaları maçın kaderi...
üstünlük sağlarlarsa ki hamit dışında emre ve selçuk yumuşak oyuncular, çok sıkıntı yaratacaklar.

Hamit > Bruma diyenler var forumda

Neymis Bruma defansa gelmiyor, bu capsizlar Ronaldo gelse defansa gelmiyor hamit oynasin derler bile :D

Hamit defansa geliyorda napiyor, yine ofansa cikmasi 20 dakika aliyor, topu alip 20 dakika geziyor adam topu biraktiginda mac bitiyor nerdeyse.

Böyle bir şans olmaz yahu. Memleketten misafirimiz geldi kadın 60 yaşında, tutturdu Medcezir izleyecem diye. Misafir diye birşeyde diyemiyorsun. Sopcast takılacaz galiba.

sol bekleri halil ibrahim vasat bile değil, stoperleri tosic zaten stoper değil.
yani aslında çok zaafları var.
etkili bir olcan sol taraflarını rahatlıkla felç eder...

Hamit > Bruma diyenler var forumda

Neymis Bruma defansa gelmiyor, bu capsizlar Ronaldo gelse defansa gelmiyor hamit oynasin derler bile :D

Hamit defansa geliyorda napiyor, yine ofansa cikmasi 20 dakika aliyor, topu alip 20 dakika geziyor adam topu biraktiginda mac bitiyor nerdeyse.
hocam ronaldo gibi adamın olsun ister gitsin rakip 18 içinde kamp kursun çadır kursun :)
hamitin en büyük sıkıntısı zaten topu oyuna geç sokmak...

Beyler Digitürk'ten E 108-4 dijital kart hatası alıyorum maça da yirmi dakika kaldı napmam lazım ya bilen var mı?

Beyler Digitürk'ten E 108-4 dijital kart hatası alıyorum maça da yirmi dakika kaldı napmam lazım ya bilen var mı?
[h=2]Digitürk E108-4 Hatası Ve Çözümü Hakkında Detaylı Bilgiler[/h]Digitürk E108-4 Hatası bugün digitürk veya lig tv kullanan tüm vatandaşlarımızın karşısına en az birkaç defa çıkmış olan bir hata kodudur. Digitürk E108-4 Hatasını alan vatandaşlarımız ya 0212 473 73 73 nolu digitürk müşteri hizmetlerimizi arayabilirler veya birazdan anlatacağımız yollar ile hatalarını çözebilecekler.
Digitürk E108-4 Hatası Ve Çözümü hakkında detaylı bilgileri arnavutköy digitürk bayii olarak Türkiye'deki tüm vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için, çalışan personellerimiz ile almış olduğumuz bir karardır. Digitürk E108-4 Hatası Ve Çözümü Hakkında gelin hep beraber neler yapabileceğimizi şöyle kısa ama detayları ile birlikte ele almaya başlayalım.

[h=3]Digitürk E108-4 Hatası Ve Çözümü[/h]Digital kart hatası.
Bu hata ekranda görülüyosa kutu,kart veya sinyal kaynaklı teknik bir sorun olduğu anlamına gelir.Yeni kurulum yapılmışsa 10-15 dakika Digiturk kanalında beklenerek sorun çözülecektir.Diğer durumlar için kutunun elektrikten fişini çıkarıp tekrar takınız.

Yayın sorununuzun giderilebilmesi için aşağıda bulunan çözüme yönelik adımları takip edebilirsiniz.Ayrıca limitsiz internet paketi kullanıyorsanız,bilgisayarınız üzerinden ücretsiz izleyebileceğiniz yayınlarımızı ve diğer seçenekleri görmek için,Digiturk abone numaranız/Kayıtlı cep telefon numaranız ile güvenlik bilgilerinizi girerek kolayca üye olabileceğiniz Digiturkplay adresini ziyaret edebilirsiniz.

Hamiti selcugun yaninda oynatacaksa fena degil. Emre selcuk oynayacaksa gobekte bu aksam yeniliriz.

Müşteri hizmetlerini arayın bilgilerini soracak ordan hallediyorlar 10 dakikaya açarlar. Dün benimde başıma geldi ben hiç aramadım ama umursamadım sabah kendiliğinden açılmış.

savunmamız felaket ya. en büyük sıkıntı bu olacak bu maçta. bu savunmanın gol yememesine imkan yok, mutlaka yerler önemli olan yediğimizden fazlasını atmak

Geri
Üst Alt