STSL 14/15 H:15 | Gençlerbirliği 1-1 Galatasaray | M.S | 26 Aralık

Burda Hamza Hoca'nın yarı yaşında olanlar, Hamza hocaya futbol bilgisi kısıtlı diyorlar. Kendileri ordinaryüs anasını satayım.

Bu kadro kesinlikle gol bulur ancak skoru koruyabilir mi bilmiyorum..Umarım erkenden farkı açabiliriz..

pandevı koysa burakla umutun arkasına bayagı gol atardık

Komedi gibi bir ilk 11 cikardi hocamiz kimse alinmasin ama futbol bilgisi bu kadar kisitli olan bir insanin koskoca GS nin antrenoru nasil oluyor? Aynisi Prandelli icinde gecerliydi.

Hamitin kendi etrafinda donmesi 20 dakika aliyor zaten ileri nasil tasisin topu, bide topu saklamak icin gotunu rakibe dayar, uyuz uyuz turk futbolcunun yaptigi hareket zaten.

Sen maçları izliyor musun? Bence izlemeden atıp tutuyorsun.

Geçen hafta Hamit maçı çeviren adamdı oyuna girdikten sonra sağ kanadı kullanabildik. Sabri rahatça ileri çıktı.

Futbol bilgin Hamza hocanın üzerindeyse git kulübe başvur seni uygun bir görevde değerlendirsinler.

pandev galiba maddi yönden oynamıyor son maçlardaki performansı oynamayı hak ediyor Hamza Hoca nın da sevdiği bir oyuncu

Vurduğumuz gol olsun, şu maçı alırsak şampiyonluk yolunda ciddi bir yol almış oluruz puan kaybı da dünyanın sonu değil tabi ama 0-1 olsun bizim olsun

Sony Xperia

gençler geçen haftaki mersin gibi ileride basan bir takım değil bu sebeple ortasaha daha rahat olacaktır ama emre'nin fizik durumu itibari ile ortasahayı kolay geçerlerse çok zorluk çekeriz.
hamit fizik olarak hazır olduğunda ondan top almanın imkanı yok ama biraz ağır kalıyor ataklara çıkarken
bence çok iyi kadro çıkartmış
Umut formda olduğu için vazgeçememiş ayrıca defansada yardıma geliyor arada.
olcan'ın defansa yardımı brumaya göre daha iyi ben olsam ikisi arasında kalsam bende tercihimi olcandan yana kullanırdım kesin.
umutun veya olcanın yerine bruma gibi bir değişiklik yapabilir ileri dakikalarda.

Eksikler düşünüldüğünde bruma dışında kadro fena değil. Ama hamitin yerine ne olursa olsun bruma olmalıydı diye düşünüyorum. Bakalım nasıl gol atabileceğiz merak ediyorum.

Mersin maçını Hamit - Emre değişikliği ile çevirdik dostum.
2 tane gol attık.

Bu maçda atarız atamayız orasını bilemem kötü de oynayabilir hamit ama bu kadar üstüne gidilecek bişey yok...

Bruma Bruma diyosunuz adam kupa maçlarında bile bişey yapmıo gözünüzü seveyim.İsime bu kadar bağlanmayın

Kadroyu beğendim, sakin oynarsak maçı alırız.

Hamza Hoca tökezlediginde mutlu olcak insanlar nasıl Galatasaraylısıniz? Garip

Geri
Üst Alt