Berke Büyükağaçcı
Büyük Kaptan
- 27 Mayıs 2012
- 21.952
- 7.454
- 1.548
Gençler kapanacak Umutla falan karambole gol atacaz işte. Kadroda uygun buna
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim kadroyu gören gençlerin kapanacagini sanmiyorum zaten kapanmamalari bizim adimıza daha güzel.Gençler kapanacak Umutla falan karambole gol atacaz işte. Kadroda uygun buna
Bizim kadroyu gören gençlerin kapanacagini sanmiyorum zaten kapanmamalari bizim adimıza daha güzel.
Sneijderspor FC nezamamd oynuyor ?
Noel sonrası galiba..?
Kapanirlarsa zor maç olur bence nasıl galip geliyorsak öyle olsun yaYok yok kapansınlar Burağın ofsaytlarını izleriz yoksa

Komedi gibi bir ilk 11 cikardi hocamiz kimse alinmasin ama futbol bilgisi bu kadar kisitli olan bir insanin koskoca GS nin antrenoru nasil oluyor? Aynisi Prandelli icinde gecerliydi.
Hamitin kendi etrafinda donmesi 20 dakika aliyor zaten ileri nasil tasisin topu, bide topu saklamak icin gotunu rakibe dayar, uyuz uyuz turk futbolcunun yaptigi hareket zaten.
Amk gazetesi 11 i vermıs. Bruma selcuk yekta yasin orta sahasıyla cıkacakmısız.4 yemeye o kadar musait orta saha ki. Yumuşacık bir orta saha. 2li mucadele olarak eksilerde oluruz.
Eksikler düşünüldüğünde bruma dışında kadro fena değil. Ama hamitin yerine ne olursa olsun bruma olmalıydı diye düşünüyorum. Bakalım nasıl gol atabileceğiz merak ediyorum.
Köstebek ötmüyor demekki artık.Yine tutturamadılar