STSL 14/15 H:15 | Gençlerbirliği 1-1 Galatasaray | M.S | 26 Aralık

Ben olsam Semih'in yerine Koray'ı , Hamit'in yerine Sinan Gümüş'ü oynatırdım.

Ahahahahahahshsbddvsndkf Hamit Bruma'nin yerine oynuyo :D
Rezalet bir 11

Hucum hatti full yerli. Gol mol atamayiz. Gencler 2-0 alir.

Komedi gibi bir ilk 11 cikardi hocamiz kimse alinmasin ama futbol bilgisi bu kadar kisitli olan bir insanin koskoca GS nin antrenoru nasil oluyor? Aynisi Prandelli icinde gecerliydi.

Hamitin kendi etrafinda donmesi 20 dakika aliyor zaten ileri nasil tasisin topu, bide topu saklamak icin gotunu rakibe dayar, uyuz uyuz turk futbolcunun yaptigi hareket zaten.

Kadro fena sayılmaz. Hamit yerine Bruma olsaydı belki daha iyi olabilirdi ama Bruma'nın son zamanlarda performansı çok yetersiz. O yüzden hak verebilirim hocaya...

hay umut aşkına hoca ya karambolden boş kaleye gol atmaktan başka ne yararı var yine güreş olcak sahada

Sisko Olcan yerine Bruma ilk 11de olmaliydi

ama Hoca'yi anliyorum kontrollu oynamak istiyor mersin macinda cok pozisyon vermistik Hamit Emre Selcuk uclusu is yapar

Bruma/Hamit/Olcan kararlari tartisilir, diger yonden 4x4luk kadro

Ramazan oynuyor mu? Eğer oynuyorsa yine panter kesilir hıyar.

I am the one who knocks!

Bende Sneijder severim ama bazı renkdaslar nerdeyse Wes > GS yapacaklar.
Hiç bir oyuncu Galatasaray dan üstün veya önemli değildir.

Kimse "dokunulmaz" değildir.

Yahu zaten Wes>GS diyen yok. Biz sadece Wesley'i hakettiği için çok seviyoruz o kadar. Sevmeyelim de taşa mı dönelim? Keşke oynasaydı o olunca ayrı bir güzellik katıyor.

Çıkabilecek en iyi 9-10 oyuncu çıkmış. Yasin-Bruma-Hamit ve Olcan isimlerinden ikisi oynayacaktı. Aslında aralarında en formda isim Yasin. Gönül Bruma'yı da görmek istiyor. Hoca'nın kararına saygı duymak lazım.

Umut'un maçı olabilir.

Kadro olması gereken gibi.
Sneijder yerine olcanı aldı emre yi göbeğe çekip hamiti koydu..

olcan+bruma aynı anda oynarsa takım savunması düşer. brumanında olcanında savunması kötü.
tercihini olcandan yana kullandı ki olabilir bende olsam olcanı oynatırım.

2.yarı brumayı alır kötü oynarsa...

Bir tek gönlümden su semih yerine koray geçiyor ama daha bu ülkede semihi kesebilecek bir babayiğit hoca çıkmadı

Eksikler düşünüldüğünde bruma dışında kadro fena değil. Ama hamitin yerine ne olursa olsun bruma olmalıydı diye düşünüyorum. Bakalım nasıl gol atabileceğiz merak ediyorum.

Ramazan
Hakan Ahmet Tosic Halil
Gosso Doğa Petrovic
Tomic Stancu İrfan

Rakip 8 defansla oynuyor, bekleri defansif oyuncular.

Kadroya laf edenler Bakırköy'e gidebilir. Bundan iyi nasıl bir kadro çıkabilir. Bruma'nın oynamasını herkesten daha çok ben isterim ama oyunun birde defansif yönünü düşünmek lazım. Zaten ilk yarı önde olursak G.Birliği ikinci yarı daha atak oynayacağından birkaç ufak değişiklikle Bruma ile kontraatak futbolu oynarız. Burada herkes herşeyi biliyor. Ben de dahil hepimiz anlıyoruz futboldan Hamza Hoca anlamıyor bize kalırsa. İlla ki bu kadro seçiminin vardır bir sebebi. Hocanın düşündüğü mantalite çökerse maçtan sonra atıp tutmaya devam edersiniz renkdaşlarım.

Geri
Üst Alt