Recep İçfındık
Büyük Kaptan
- 10 Mart 2011
- 22.386
- 1.438
- 1.503
herkes ruya gormus
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onun tarzında formda bir oyuncu alabilsen zaten şampiyonluk garanti olur..Baros besiktasi cok severdi be hey gidi Barosum benim hattrick yaptigi 4 - 2 lik macda dün gibi hatirliyorum lincolne dagitmisti :ka25::016:
O yeteneksiz oynarsa Beşiktaş'ın paspas yapması gerekir. Balçova'da fln anca oynar o futbol katili..Emrenin yerine Hamitle baslamak dogru bence. Emre bjk orta sahasina karsi fizik olarak cok gucsuz kalir. Hamit hicbir sey yapmasada nerede duracagini biliyor. 60 dk oynasin sonra kenari alip yorulan orta sahalarina karsi emreyi oyuna surer. Bruma da kesinlikle oynamali yarin kontra atak taktigini uygulayabilirsek maci kazaniriz. Ama yok onde basalim BAM BAM BAM dersek 3-1 bjk alir.
Rüyama girdide rüya biraz alakasızdı. Arenada Eskişehirle oynuyorduk ne hikmetse 2-0 öndeydik sağ bekte Veysel orta sahada Dzemaili vardı 2-1 oldu taraftar Veysel-Dzemailiyi ıslıklamaya başladı sonra 2-2 bitti maç uykuda bile sövdürttüler bana![]()

Bazı organların açıkta kalmış.![]()
Suanda beyaz tv de stadi gosteriyor her ne kadar zeminin bir maca musait oldugunu soyleselerde goruntu onu gostermiyor eger kar veya yagmurda yagarsa daha da kotu olur