STSL 14/15 H:16 | Beşiktaş 0-2 Galatasaray | M.S | 4 Ocak

Ya fark yeriz yada fark atariz gibi geliyor bana. Ortasi yok..

Wess kuş avlamayı sever. Eğer gününde olursa alırız başka türlüsü çok zor.

Herkese Günaydın

Baros besiktasi cok severdi be hey gidi Barosum benim hattrick yaptigi 4 - 2 lik macda dün gibi hatirliyorum lincolne dagitmisti :ka25::016:

Rüyama girdide rüya biraz alakasızdı. Arenada Eskişehirle oynuyorduk ne hikmetse 2-0 öndeydik sağ bekte Veysel orta sahada Dzemaili vardı 2-1 oldu taraftar Veysel-Dzemailiyi ıslıklamaya başladı sonra 2-2 bitti maç uykuda bile sövdürttüler bana :D

Hamza hocam kesinlikle çift forvet çıkmamalısın bu maça...bu çağdışı sistemden ne zaman kurtulacağız bakalım..Çift forvet çıkma hocam ama ben boşuna konuşuyorum kafandaki o umut-burak yerli takıntısı bu maçada öyle çıkaracak seni...Sen farklı birşey yap farklılığını koy ortaya bizi yüz üstü bırakıp gidenlerin taklitçisi olma yoksa bu takımın hocası olamazsın.

Emrenin yerine Hamitle baslamak dogru bence. Emre bjk orta sahasina karsi fizik olarak cok gucsuz kalir. Hamit hicbir sey yapmasada nerede duracagini biliyor. 60 dk oynasin sonra kenari alip yorulan orta sahalarina karsi emreyi oyuna surer. Bruma da kesinlikle oynamali yarin kontra atak taktigini uygulayabilirsek maci kazaniriz. Ama yok onde basalim BAM BAM BAM dersek 3-1 bjk alir.
O yeteneksiz oynarsa Beşiktaş'ın paspas yapması gerekir. Balçova'da fln anca oynar o futbol katili..

Rüyama girdide rüya biraz alakasızdı. Arenada Eskişehirle oynuyorduk ne hikmetse 2-0 öndeydik sağ bekte Veysel orta sahada Dzemaili vardı 2-1 oldu taraftar Veysel-Dzemailiyi ıslıklamaya başladı sonra 2-2 bitti maç uykuda bile sövdürttüler bana :D

Bazı organların açıkta kalmış. :asd:

Aslan Statistic @AslanStatistic · 10 dk.10 dakika önce

Muslera:Maç kalemden uzakta oynanırken,ben de topu ayağıma almak,koşmak,çalım atmak,fileleri havalandırmak istiyorum!

Aslan Statistic @AslanStatistic · 10 dk.10 dakika önce

Fernando Muslera:"Her önüne geçme, gol atma duygusunu içime hapsediyorum. İşte tüm bu içimde kalan adrenalin, kurtarış esnasında patlıyor."

:D

Muslera forvet oynar. Sinyal veriyor.

Valla tüm yaşantım boyunca 2 tane maçla ilgili rüya gördüm ikiside azizbahçeyle olan maçtı biri altılık maç diğeri pinolu oynadığımız şu fenerlilerin altlarına sıctıkları maç.
İlkinde olmaz lan diye sövdüm kalkınca kendime.

Maça gelirsek kazanmak istiyorsak anahtar belli hayvan gibi pres. Öyle yalancı tek oyuncuyla yapılandan değil. 2-3 kişi aynı anda basıp arkadan desteği verdiğimizde bu maç yarım saatte çözülür buralar şenlenir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ilk golü yeriz gibime geliyor ama sonuç 1-1 veya 2-1 bizim lehimize olacak

Ben olsam bu maçta sabri ile umutu birbirine yakın oynatırdım. Sabriyi gerekiyosa orta sahaya çekip umutla pres yaptırırdım.

----mus
Semih-ched-zan-telles
----sabri(selçuk)---melo
Bruma-----umut---sneijder
----------burak

Son düzenleme:
Bi şekilde öne geçip 2. Yarı sabriyi geri çekip selçuk olcan ve sinanı oyuna sokardım

Beşiktaş baskı yiyince çok kolay top kaybediyor. Serdar ve Ersan gibi iki tane çöp oğlu çöp var rakipte. Olimpiyat'ta Beşiktaş maç alamıyor, Bilic'in de tek derbi galibiyeti yok.

Muslera
Sabri Chedjou Koray Hakan
Emre Melo Selçuk Bruma
Sneijder
Burak

Benim kadrom bu olurdu. İkinci devre Olcan'ı fln alırdım.

Geri
Üst Alt