STSL 14/15 H:16 | Beşiktaş 0-2 Galatasaray | M.S | 4 Ocak

Hagi'nin ilk ve son maci Trabzon'a karsiydi.Sneijder'in ilk maci da Besiktas'a karsiydi.Yoksa?

kaybedeceğiz ne yazıkki. küstürülen sneijderden bi katkı alamayacağımıza göre selçuk ve burakla kazanmak hayalden başka bişey değil.

yeneriz rahat olun , orta sahayi ele gecirme savasi olacaktir , ama kcuuk sikeciler kirmizi yer biz cakariz

Az kaldı az.

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1420326998427.webp
    uploadfromtaptalk1420326998427.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 81
1-0 kazanacağız gibi bir his var içimde, saha kötü gibi geliyor bana bu da pek futbola elverişli olmayabilir, tek golle kazanırız..
Maçin sonlarinda golü atarsan dedigin olabilir. 1. yari atalim. Geride duralim. Bizim defans her türlü golü yer. Hele Semihi düşününce gol yemeden bitiremeyiz gibi geliyor.

1766.jpg

Sneijder ve Emre'nin orta alanda oynaması gerektiğini düşünüyorum. Sneijder solda oynadığında hem savunmamız sıkıntı yaşıyor, hem de Sneijder'in hücum gücü azalıyor. Onun dışında Beşiktaş'ın dinamik oyuncularına bizim de hızlı, dikine kat edebilen oyuncularla cevap vermemiz gerekiyor. Hamit gibi oyuncuların bu maçta çok sıkıntı yaşayacağını düşünüyorum.

1766.jpg

Sneijder ve Emre'nin orta alanda oynaması gerektiğini düşünüyorum. Sneijder solda oynadığında hem savunmamız sıkıntı yaşıyor, hem de Sneijder'in hücum gücü azalıyor. Onun dışında Beşiktaş'ın dinamik oyuncularına bizim de hızlı, dikine kat edebilen oyuncularla cevap vermemiz gerekiyor. Hamit gibi oyuncuların bu maçta çok sıkıntı yaşayacağını düşünüyorum.

Kadro iyi gibi ama Emre Colak defansif orta saha olarak ne kadar ise yarar o tartisilir

1766.jpg

selcuksuz umutsuz cıkarmı hıc

NTV sporda solda telles ve sneıjder oynayacak diyordu öyle olursa koridor olur soldan Semih de demba yı kaçırır ilk golü bulurlar sonra hoca müdahale eder belki 1-1 e getiririz biter maç bence

Hala sinan g u yazanlar var. Bırakın FM oynamayida gerçek hayata dönün biraz...,

Emrenin yerine Hamitle baslamak dogru bence. Emre bjk orta sahasina karsi fizik olarak cok gucsuz kalir. Hamit hicbir sey yapmasada nerede duracagini biliyor. 60 dk oynasin sonra kenari alip yorulan orta sahalarina karsi emreyi oyuna surer. Bruma da kesinlikle oynamali yarin kontra atak taktigini uygulayabilirsek maci kazaniriz. Ama yok onde basalim BAM BAM BAM dersek 3-1 bjk alir.

4-2 kazandık rüyamda.Sabri gol attı.Hadi lan bu kadar da olmaz diyip uyandım?

Ama ya tutarsa?İnşallah tutar.1-0 kazanalım yeter.

Hoca Sneijder'i solda baslatir isler yolunda gitmezse umut'u cizgiye ceker diger maclarda oldugu gibi.

şu maçı alın parçalayın bu küçük şikecilere şampiyon olmak kadar önemli rol aldı bu maç

Insallah yarin maci alacaklar bir aksilik olmazsa hakemde adam gibi mac yonetirse

Geri
Üst Alt