Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hagi'nin ilk ve son maci Trabzon'a karsiydi.Sneijder'in ilk maci da Besiktas'a karsiydi.Yoksa?
Maçin sonlarinda golü atarsan dedigin olabilir. 1. yari atalim. Geride duralim. Bizim defans her türlü golü yer. Hele Semihi düşününce gol yemeden bitiremeyiz gibi geliyor.1-0 kazanacağız gibi bir his var içimde, saha kötü gibi geliyor bana bu da pek futbola elverişli olmayabilir, tek golle kazanırız..
![]()
Sneijder ve Emre'nin orta alanda oynaması gerektiğini düşünüyorum. Sneijder solda oynadığında hem savunmamız sıkıntı yaşıyor, hem de Sneijder'in hücum gücü azalıyor. Onun dışında Beşiktaş'ın dinamik oyuncularına bizim de hızlı, dikine kat edebilen oyuncularla cevap vermemiz gerekiyor. Hamit gibi oyuncuların bu maçta çok sıkıntı yaşayacağını düşünüyorum.
kaybedeceğiz ne yazıkki. küstürülen sneijderden bi katkı alamayacağımıza göre selçuk ve burakla kazanmak hayalden başka bişey değil.
![]()
Sneijder ve Emre'nin orta alanda oynaması gerektiğini düşünüyorum. Sneijder solda oynadığında hem savunmamız sıkıntı yaşıyor, hem de Sneijder'in hücum gücü azalıyor. Onun dışında Beşiktaş'ın dinamik oyuncularına bizim de hızlı, dikine kat edebilen oyuncularla cevap vermemiz gerekiyor. Hamit gibi oyuncuların bu maçta çok sıkıntı yaşayacağını düşünüyorum.
Selcuk oynamali zaten bari hic olmazsa duran toplarda sansimizi ararizselcuksuz umutsuz cıkarmı hıc