STSL 14/15 H:16 | Beşiktaş 0-2 Galatasaray | M.S | 4 Ocak

Saha çok kötü, bu havada kişisel hatalar sonucı belirler. Bizim defansta bu konuda çok iyidir bol bol kişisel hata yaparız
ozellikle Alex Telles iyi zeminlerde bile adam ayakta duramiyor bu zeminde yerden kalkmaz herhalde cok kotu bir durum bizim icin :(

B6hEbIKCAAExj1X.png

İLK XI: Muslera, Sabri, Chedjou, Semih, Telles, Selçuk, Melo, Emre Çolak, Burak, Sneijder, Umut
YEDEKLER: Sinan Bolat, Hamit Altıntop, Hakan Balta, Yasin, Olcan, Bruma, Goran Pandev

Muslera - chedjou - semih - sabri - telles - selçuk - melo - emre - burak - sneijder - umut
Yine bruma yedek allahim sen bana yardim et su tellesin yerine koy hakan baltayi emre nin yerine brumayi bol gollu bir mac izliyelim , isimiz cok zor gol yollarinda

11'i beğenmedim.Umarım kanatlarda sıkıntı yaşamayız.Semih'in olması da ayrı bir ürkütüyor.

Pozitif olun arkadaşlar koyacagiz

adamların sağ beki leş kabak gibi ortada ama onu değerlendirecek bir oyuncumuz kadroda yok

burak solda sneijder ortada oynasa daha iyi olur
illaki burak ve umut oynayacaksa

Kadro böyle çıkacağı belliydi.
Ama ben Hamza hocadan telles yerine hakan umut yerine pandev gibi radikal bir karar beklerdim.

tolga - pedro - ersan - serdar - motta - veli - oğuzhan - sosa - mafya - olcay - bemba ba

Vay kurtarıcımız Yasin de yerini almış bench de.

I am the one who knocks!

Hayrey Pandev 18 de :) (farklı birşey yazayım dedim ama Bruma öpsün ellerinden Hamza hoca )

Sony Xperia Z3

Yalnız 5li orta sahayla oynuyorlar. Hem hücum yapabilirler hem defans. Çok koşmalıyız

ulan semiih herkesin prensiydi 5 maç ii olmadı hemen asmışsınız. ooo neden telles oynuo, neden selçuk, neden umut, neden semih. sanki elimizde sınırsız kadro var. benim tek düşüncem bruma oynamalıydı konusunda, ama o zamand a defansın aksayacapğını düşünmüş olabilir tekkknik ekip. saygı duymak lazım. ama harbi 2 maçla adam asanlarda artık sıktılar. 2 maçta kral ilan edenler de buna dahil.

Semih kaya ve telles hamza hoca bitmiştir geçmiş olsun.

Geri
Üst Alt