STSL 14/15 H:16 | Beşiktaş 0-2 Galatasaray | M.S | 4 Ocak

Şu brumayı oynatsın dıyenlerıde anlamıyorum oynuyamıyor işte te allam

Kanatlarimiz cok zayif, ve aksine bjk de genelde kanatlardan ötürü maclari kazaniyor, insallah mac sonu bu postu göstermek zorunda kalmazim

Kargaların en önemli kozu hücum kanatları iken en önemli kalsolarıda kanat bekleri iken ,
bu 11 'i çıkartan hocaya ne desem ceza alırım !

Kadro böyle çıkacağı belliydi.
Ama ben Hamza hocadan telles yerine hakan umut yerine pandev gibi radikal bir karar beklerdim.

Ben Telles'in yetine Balta'yi ve Emre'nin Yerine Brumayi tercih eder diyordum ama olmadi yine ayni sorun topu onde tutacak oyuncu yok ilk 11 de

ulan semiih herkesin prensiydi 5 maç ii olmadı hemen asmışsınız. ooo neden telles oynuo, neden selçuk, neden umut, neden semih. sanki elimizde sınırsız kadro var. benim tek düşüncem bruma oynamalıydı konusunda, ama o zamand a defansın aksayacapğını düşünmüş olabilir tekkknik ekip. saygı duymak lazım. ama harbi 2 maçla adam asanlarda artık sıktılar. 2 maçta kral ilan edenler de buna dahil.
2 sezondur maç seyretmiyorsun demekki

sneijder forvet arkası burak sol açık oynasa dahamı kötü olur bir oyuncunun mevkisiyle oynanacaksa ve bu 2 oyuncu sneijder ve buraksa bu sneijder olmamalı

evet hamza hocayı asmaya niyetlenenlerde çıktı meydana hadi bakalım hoşgeldiniz.

Burak yerine Bruma'yı, Telles yerine Hakan'ı koyup Sneijder'i ortaya çekerek çıkabilirdik. (Tabii Burak'ı yedek bırakmak benim ütopyam.)

Olsun. Hayırlısı bakalım. Bence kazanacağız.

Şu brumayı oynatsın dıyenlerıde anlamıyorum oynuyamıyor işte te allam

Nasil oynuyamiyor adam tam bir ileriye donuk bir oyuncu digerleri ne yapiyor aldigi topu ya kaptiriyor yada geriye pas atiyor ve Bruma'nin en onemli ozelliklerinden biri adam eksiltmek , simdi Emre Colak mi bu sag bekleri gececek hic sanmiyorum

Allah Tellese ve takımıza kolaylık versin .Bu kadro çok pozisyon verir

Adam gececek, topu alip sürebilecek bir adamimiz bile yok.

drogba koyup seyirciyi indirdiği maçta bruma serdarı mal etmişti

Belirsiz bir maç.

Cüno tüpçüye yaranma adına bizi tırpanlayabilir.
Ama bir taraftan bizi BJK ile düşman yapıp Fenerin aradan sıyrılması için bizim lehimize bariz hatalar da yapabilir. Bunu da göz ardı edemem doğrusu.

Ama tekrarlamakta fayda var; Ben aleyhimize çalışacağını sanıyorum. Bariz şekilde hem de. BJK çantada keklik. Bizi daha ligin yarısında ekarte edip Fenerin önünü açmak en büyük hedefleri şu anda.

laylaylaylaylaylaylay ooo cımbombommmmmmmmmmm

17 hafta değil mi ilk yarı neden Rize maçı 25inde

sezonun geri kalanında bjkyi destekleyecez anlaşılan,2011de trabzonu desteklediğimiz gibi.gidişat iyi değil.semihler,umutlar,hamitler oynarken çok zor işimiz.ben bu kadar kendi bacağına sıkan takım görmedim.adaletsizlik önce kendi içimizde.biz formayı hakedenlere vermiyoruz.brumalar,sinan gümüşer 25 yaşına gelince oynar.

Geri
Üst Alt