STSL 14/15 H:16 | Beşiktaş 0-2 Galatasaray | M.S | 4 Ocak

Bizim defans nasil hata yapiyorsa Besiktas'in savunmasi da hata yapiyor.

Ersan-Franco ikilisi berbat, Serdar tam bir futbol fakiri. Baskiyi yiyince hemen top kaybediyorlar. Ayrica Fener macinda gördünüz sanirim Motta'nin halini.

Bruma-Emre'yi oynatacaksin kanatlarda, ileride son haftalarin formda ismi Burak olacak. Semih ve Telles'i de oynatmazsak yeneriz.

Hakemle bukadar kollanan bir takimi yenip ayni puana ulasabiliriz onlarla.

benim bildiğim Galatasaray beşiktaşı istediği zaman yener.. yenildiğimiz maçlarda genelde ciddiye almadıklarımız olur

Onların stoperleri bizimkinden daha bir el bombası. En ufak baskıda top kaybı yapabiliyorlar. O yüzden maça 2 forvetle çıkmak şart.

----------Muslera--------
Sabri--Semih--Koray--Hakan
-----------Melo---------
SinanG.----Emre-----Olcan
-------Burak---Umut

Sneijder de solda oynamaya musait degil.Hele de Burak gibi bir oyuncu yuzunden.Hadi diger maclarda cift forvet oynanir da Besiktas'a karsi cift forvet oynamak intihar olur.
beşiktaşa çift forvet oynamayalım ben iddia ediyorum pozisyona bile giremeyiz
kim oynayacak tek forvette burak mı umut mu pandev mi?

maçları takip etmiyomusunuz kaç maç tek forvet oynadı burak ne oldu hiçbişey
ondan sonra maç boyu buraka söversiniz ofsaytta kalıyo diye

Koy Sinanı sağa Motta yı ezer lan. Sola da Bruma yı koy Serdarı maymun eder aynı geçen sezon Drogbanın 1:1'i getiren golünde ettiği gibi.

I am the one who knocks!

beşiktaşa çift forvet oynamayalım ben iddia ediyorum pozisyona bile giremeyiz
kim oynayacak tek forvette burak mı umut mu pandev mi?

maçları takip etmiyomusunuz kaç maç tek forvet oynadı burak ne oldu hiçbişey
ondan sonra maç boyu buraka söversiniz ofsaytta kalıyo diye

Gençler maçında çift forvet oynadık.Kaç pozisyona girdik?Gayet kısır bir oyunumuz vardı.Burak 2 maçtır orta sahaya iyi yardım ediyor ama iddia ediyorum.Bu maçta kaybolacak.Umut tek forvet oynamaya daha müsait bir oyuncu o oynamalı.

Burak efendi ofsayta düşmesin diye Sneijder'in solda hapsolması çok mantıksız.

Hamit oynarsa cok pis söverim

Sinan Gümüs oynasin, isik gördüm bu cocukta

Gençler maçında çift forvet oynadık.Kaç pozisyona girdik?Gayet kısır bir oyunumuz vardı.Burak 2 maçtır orta sahaya iyi yardım ediyor ama iddia ediyorum.Bu maçta kaybolacak.Umut tek forvet oynamaya daha müsait bir oyuncu o oynamalı.

Burak efendi ofsayta düşmesin diye Sneijder'in solda hapsolması çok mantıksız.
gençler maçına bakıyosun ama ondan önceki maçlara ne diyosun ?
mersin maçı konya maçı akhisar maçı ?

umutta tek başına yok olup gidiyo.

Görmüştür ve buradaki futbol cahilleri gibi 4-2-3-1 gibi bir saçmalık yapmaz umarım. 4-4-2 ile umut, bjk defansını baskıyla dağıtır sneijder burak filan en az 1 kırmızı yada penaltı alır düşüncesindeyim.. Eğer ileride çoğalmazsak dağılır gideriz, özellikle defansif anlamda...

Önde basarsak dedigin 2 forvet dogru abi ama oyunu tutayim dersen 2 forvet lüks olur. Gençler maçi gibi duragan olmamali.

gençler maçına bakıyosun ama ondan önceki maçlara ne diyosun ?
mersin maçı konya maçı akhisar maçı ?

umutta tek başına yok olup gidiyo.

Akhisar maçında attığımız gollerin hiçbiri organize değil.Duran toptan seken 2 topla geldi.

Mersin maçında da çok az pozisyona girdik.Attığımız gollerden birini kendi kalelerine attılar,birini penaltıdan attık,son golü de rakip çıkarken kaptık da gol yaptık.Organize tek golümüz yok.

Konya maçında Chedjou'nun kafasıyla karambol oldu da öne geçtik.2.gol organize bir şekilde oldu kabul.3. golü defans hatası.Sonra da maç koptu zaten ölçü değil.Sadece Konya maçında çok pozisyona girdik onda da 2.yarı maç koptu zaten.Beşiktaş'a karşı 3-0 öne geçemeyeceğimiz için ölçü değil.

Akhisar maçında attığımız gollerin hiçbiri organize değil.Duran toptan seken 2 topla geldi.

Mersin maçında da çok az pozisyona girdik.Attığımız gollerden birini kendi kalelerine attılar,birini penaltıdan attık,son golü de rakip çıkarken kaptık da gol yaptık.Organize tek golümüz yok.

Konya maçında Chedjou'nun kafasıyla karambol oldu da öne geçtik.2.gol organize bir şekilde oldu kabul.3. golü defans hatası.Sonra da maç koptu zaten ölçü değil.Sadece Konya maçında çok pozisyona girdik onda da 2.yarı maç koptu zaten.Beşiktaş'a karşı 3-0 öne geçemeyeceğimiz için ölçü değil.

tek forvet oynayıp iyi oynadığımız 1 tane maç söyle

tek forvet oynayıp iyi oynadığımız 1 tane maç söyle

Bu sene tek forvet oynadığımız maçlarda Yekta-Dzemaili-Yasin gibi herifler solda oynuyordu.Tabii ki iyi oynamayız böyle.Solda Emre sağda Sinan ortada Sneijder ile gayet iyi bir oyun oynarız.

Aynı Fatih Terim dönemini anlattın aslında,hadi aslanlarım hadi koçlarım saldırın kaos futbolu.

Önde basarsak dedigin 2 forvet dogru abi ama oyunu tutayim dersen 2 forvet lüks olur. Gençler maçi gibi duragan olmamali.

Lüks olmaz kardeş emin ol bjk nin hem dafansı hem kaleci gençlerinkinden beter az baskı yaptın mı dağılıyorlar ve biz ileride basarsak çok rahat galip geliriz...

Haçinson kırmızı gördü lan oley.Oğuzhan oynadı mı biraz daha yumuşak oluyor orta sahaları müthiş avantaj.

Geri
Üst Alt