STSL 14/15 H:16 | Beşiktaş 0-2 Galatasaray | M.S | 4 Ocak

biz atarız maçın başında. sonra defans hatasından 1-1 penaltıdan yeriz 2.golü. sonlara doğru hiç bişey oynamamamıza rağmen yorulur 3ü yeriz gibi bir maç bekliyorum

Beyler rahat olun haftaya sezonun en rahat maçi olacak ve elimizi kolumuzu sallaya sallaya kazancaz.

-Tapatalk-

Bjk yı küçük görenlere şaşıyorum haftaya çok zor maç bizi bekliyor umarım kazanırız.

1715.jpg

Bizim istedigimiz kadro
muslera
sabri chedjou koray hakan
emre melo selcuk bruma
sneijder
burak

Hamza Hoca'nin kadrosu
muslera
sabri chedjou semih telles
emre melo selcuk sneijder
burak umut

yazdigimi revide edicem :

------------------------------------------------------------Nando----------------------------------------------------------
Sabri----------------------------Ched-------------------------------------------Hakan---------------------------------Telles---
Emre------------------------------------Selcuk-------------------------Melo-----------------------------------------Sneijder--
------------------------------------------------------------Burak------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------Umut------------------------------------------------------------

yemisim Semihi asiri derecede sinirlendim. Alex idare eder bizi. Böyle maclarda daha iyidir.

Ana sevicez herkes rahat olsun, biz ne zaman istersek bu şerefsizleri yeneriz. Melo bunların bebelerini adam etsin bi kendilerine gelsinler.

Atiba az kalsın başarıyordu yaa... :D Tüh...

Yenilmeyeceğimizi düşünüyorum ama Semih aklıma geldikçe kuduruyorum arkadaş ,
adam 2 puanı yedi resmen ya ,

Semih oynarsa fark yeriz hayal kurmaya gerek yok.

eksilerimiz ;
semih: çok acemi ve panik futbol oynuyor her topu abanıp uzaklaştırıyor tekrar atak yiyoruz,rakibi kaçırıyor, başkasının rahat alacağı toplara karışarak tehlike yaratıyor

telles:1e 1de çok etkisiz,fiziği yetersiz kolay çalım yiyor,orta açamıyor

selçuk-melo 2lisi: yaşlılar artık eskisi gibi rakibi ısırmıyolar en fazla 60 dakika oynuyorlar sonra oyundan düşüyorlar

umut: koşuyor mücadele ediyor ama son vuruşlarda çok etkisiz

burak: tek forvet oynaması durumunda yine ofsayt rekorları kıracak futbolcumuz, geldiğinden beri savunmamızdan atılan toplara 1 tane kafa vurduğunu görmedim hep rakipler üstün geliyor

olcan(oynarsa): çok kilolu hiçbir özelliğini gösteremedi şuana kadar çalım yok şut yok

sneijder: sol kanatta heba oluyor ama yapcak bişey yok takımda komple bir forvetimiz yok

artılarımız;
herşeyden önce tecrübeli bir takımız derbilerin nasıl oynanması gerektiğini biliyoruz. bjkde zaten bu yüzden kazanamıyor.

muslera,melo,sneijder,sabri,selçuk,umut,burak derbi tecrübesi fazla olan futbolcularımız

sabri affedildiğinden beri sırıtmıyor
emre çolak formda (beşiktaşa golüde var)

sneijder gibi dünya çapında oyuncumuz var gününde olduğunda tek başına derbi alabiliyor

Telles'in düşük performansı nedeni ile onun için yabancı sınırı harcamaya hiç gerek yok.
Semih kaç haftadır kötü koray ondan daha kötü olamaz herhalde?
Umut gelen her topu geri tepiyor, pandeve şans verilmeli diye düşünüyorum.
Melo ofansif değilde bu maçta iki defansın önünde defansif oynamalı. Arada kanatlara yardıma gitmeli cünkü beşiktaş hızlı ve çabuk gelen takım.

kaybedersek lig biter. hamza hoca g.birliği maçındaki rezil yönetimiyle kendi ayağına sıktı çok önemli bi maçtı ama takım ve hoca farkında değildi.

Geri
Üst Alt