baya kuvvetli çakmak gerekiyor amaBeşiktaşa çak liderliği kap..
bide fbnin puan kaybetmesi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
baya kuvvetli çakmak gerekiyor amaBeşiktaşa çak liderliği kap..
baya kuvvetli çakmak gerekiyor ama
bide fbnin puan kaybetmesi
Sanirim 3 yada 4 farkli yenmemiz lazim Besiktas'i gecmek icin
niye biz attıkça onların averajı düşmeyecek mi sabit mi kalacak? 3 farkda eşitlenir 4 atarsak geçerizNe 3-4'ü 7-0 kazanmamız gerekiyor![]()
niye biz attıkça onların averajı düşmeyecek mi sabit mi kalacak? 3 farkda eşitlenir 4 atarsak geçeriz![]()
yav 1-0 olsun bizim olsun 3-4 fark falan olmazOnu bende farkettimde belki biri farketmez gözden kaçar diye düşündümBeşiktaş yenildi biz başka birine 7 atıyormuşuz gibi oldu bi anda
4-0 kafi
yav 1-0 olsun bizim olsun 3-4 fark falan olmaz![]()
allah bildiği gibi yapsın onu ağzımıza yaptı gittiİnşallah tabi. Ama hep o kansız Prandelli yüzünden Balıkesirden 2 Başakşehirden 4 Trabzondan kendi sahamızda 3 yersek böyle saçma sapan hesaplar yaparız işte
kazanırmıyız bilemem de bence yenilmeyiz en kötü 1 puan garanti ama kazanan olacaksa ibre bizden yanaBeyler biriniz umut dagitinda rahat uyuyalim kazanırmıyız.?
Bana 1 hafta uyumak yok yenilersek 10 güne cıkarkazanırmıyız bilemem de bence yenilmeyiz en kötü 1 puan garanti ama kazanan olacaksa ibre bizden yana

valla ben gayet rahatım takıma ve hocaya güveniyorumBana 1 hafta uyumak yok yenilersek 10 güne cıkar![]()
Hakemlere? karaktersiz Tff ye? Yoksa benim takimima bnim güvenim sonsuz.valla ben gayet rahatım takıma ve hocaya güveniyorum
valla o aklıma hiç gelmedi yaaHakemlere? karaktersiz Tff ye? Yoksa benim takimima bnim güvenim sonsuz.