STSL 14/15 H:16 | Beşiktaş 0-2 Galatasaray | M.S | 4 Ocak

Beşiktaş'a bu maçta haddini bildiremezsek işimiz çok zor. Havalandıklarında aldık havalarını ama bu sene bakalım ne olacak.

Çarşı hazır mı çarşı:

B6XFkBPIUAEWRgq.jpg

hamza hoca geçen maç ona olan güvenimi azalttı.maçtan sonra hatayı kabul etmek güzel bi olay ama şikenin alasının yapıldığı bi sezonda hiç kusura bakmasın.. hata yapma lüksümüz yok.

semih,olcan,yasin bunlar yedek kalsın artık.görmek istemiyorum sahada.korayın,emre çolağın,sinan gümüşün,brumanın oynadığı bi GS görmek istiyodu bu taraftar.hakedene formanın verilmesini istiyodu.

2015e girdik hala aynı..

hiç bi beklentim yok maçtan.izlemiycem de.Allah taraftarın yüzünü güldürsün başka bişey istemiyorum.GS taraftarı hala şu oynamalı,bu oynamalı diyo.yazık gerçekten.demek ki hiçbişey değişmemiş.

hamzanın geleceği parlak ama bizle başarılı olur inşallah.

Bu maci kazanmamiz sart, insallah yeneriz

Hamit oynarsa Besiktas handikap basmak lazim. Ben ömrümde böyle yeteneksiz, böyle beceriksiz bir oyuncu daha görmedim.

Bir macta hattrick bile yapsa bu fikrim asla ve asla degismeyecek.

Gelmeden önce de sürekli sinir oluyordum ona. Adam geldi 15 milyon euro'ya mal oldu, tek golünü Schalke'ye atti hala ona güvenip buna forma veren teknik direktörlere ne desek bos.

Bu sene ilk defa bu kadar heyecanlıyım inşallah mutlu olan taraf biz oluruz.

Emre Çolak gibi önü açık bir oyuncu. Hamit emeklisi için tercih edilmezse hocamızın adaletinden şüphe ederim

Emre Çolak şu an 5 tane Hamit eder. Oynatmamak hem bize hem de Emreye zarar verir bu formda iken.

I am the one who knocks!

Hamit oynarsa Besiktas handikap basmak lazim. Ben ömrümde böyle yeteneksiz, böyle beceriksiz bir oyuncu daha görmedim.

Bir macta hattrick bile yapsa bu fikrim asla ve asla degismeyecek.

Gelmeden önce de sürekli sinir oluyordum ona. Adam geldi 15 milyon euro'ya mal oldu, tek golünü Schalke'ye atti hala ona güvenip buna forma veren teknik direktörlere ne desek bos.

Aynen doğru söylüyorsun. Hele o atağa çıkarken yavaş hareketleri, topu çizgiye götürüp kaptırması ve o topla kontra yememiz, gereksiz yer ve zamanlardaki şutları, takımın hızını kesmesi, devamlı yan ve geri pas yapması insani delirtiyor.

Futbol Hamit' i çoktan bırakmış ama bunu ne Hamit ne de Hocalar görüyor. Yatarak para kazanmak konusunda bir numaradır Hamit.

GT-I9300 Tapatalk

____________[Muslera]
Sabri ___Chedjou Hakan___ Telles
__________Melo Selçuk
SinanG ____Sneijder_______ Emre
_____________Burak

Veya Hakan ile Bruma dahil edilir.
(Sabri Chedjou Koray Hakan) olur.

(Sabri&SinanG) ve (Telles&Emre) bjk kanatları etkisiz hale getirirler kanımca.
Sneijder veya Hamit vs Kanat da oynamamali lar!
Ayrıca Semih kenara çekilmeli.

Son düzenleme:
Hamit oynarsa motta ve olcay o tarafı elek eder yanlız uyandirayim

Muslera
Sabri Chedjou Koray Hakan
Melo Selcuk
Bruma Sneijder Emre
Burak

Su mac icin bundan daha iyi bir kadro göremiyorum ben, baska önerisi olan varsa buyursun anlatsin.

Geri
Üst Alt