STSL 14/15 H:16 | Beşiktaş 0-2 Galatasaray | M.S | 4 Ocak

Hamit başlarsa inş kaybederiz maçı bu kadar net

Tuhaf oldum be... :(

https://www.facebook.com/ForzaTv/ph...207520000.1420238363./992134904148261/?type=1

B6YICLqCQAA8yI8.jpg

dusunce guzel ama umarim deplasmandaki bi derbiye goturmezler.

icerdeki maca gotursun bizimkiler. hastaligi acisindan maci izlemesi kritik olabilir.

------------Muslera----------
Sabri-Chedjou-Semih-Telles
Emre-Melo-Selçuk-Sneijder
---------Umut-Burak--------

şeklinde bir ilk 11 bekliyorum.

3-1 kucuksikeciler alir maci .. Hele hele sarisin ... semih bidon oynuyorsa ...

macta sadece gokhan tore / Demba ba nasil semihi sagdan sola yerden yere yatiracagina bakacagiz ..

Bu maç ertelenmedi mi yaw ?

1762.jpg

İlk 11 %90 bu. Belki Hamit-Emre değişikliği olabilir.

1762.jpg

İlk 11 %90 bu. Belki Hamit-Emre değişikliği olabilir.

Bu sistemin en büyük handikabı İleri kanattaki oyuncular ters ayaklı olduğundan içeri kat edecekelr haliyle, Bu kez geri kanatlar ileri çıkacak ve defans 2 stopere kalacak.
Semih ve Chedjou'lu defansımızın risk alacağı bir hale dönüşecek. Semih ve Chedjou defansif konularda malum.

Bu nedenle ortasahanın göbeğindekiler mutlak yerine sadık oynamalı. İhtiyaç halinde geri takviye yapmalılar.

Beşiktaş, G.Saray'ı en son yendiğinde;
Guti&Ayhan Akman futbolcuydu, Galatasaray teknik
direktörü Bülent Ünder idi, Arda hala Türkiye'deydi…

Sahte kimligimle aldıgım bjk kombinemle mactayım arkadaşlar an an size bilgi verecegim

Geleneksel semihi stopere ve burağı tek forvet yazma şenlikleri aralıksız devam ediyor sanırım :)) hadi semihi geçtim. Burağı yazmayin abi tek forvete. Gerekirse sneijder solda oynasın

Sneijder almali bu maci!

A Spor'da zemini gosterdiler.Hicbir sıkinti gorunmuyordu.

1765.jpg

Bu kadro olacak %90. Sneijderin Serdar kazmasını mutlaka süründürmesi lazım. Yoksa gitsin zaten.

maça odaklansak iyi olur

Geri
Üst Alt