bu maç daha düzgün bir zemin ve havada oynansa idi tadından yenmez idi şüphesiz.
bjk son 2 3 haftadır normal olarak bir düşüş içerisinde, maçları kazandıkları için bu pek dillendirilmiyor.
kesinlikle saha koşulları maçın önünde olacaktır.
atinanın yokluğu her dakika hissedecek bjk, atağa her çıkışlarında kafalarında hep defans ile ilgili "acaba"sorusu olacaktır.
veli ile oğuzhan var orta ikililerinde, necip dahi daha sert adam oğuzhandan, kısacası sadece top kapacak ve bizimkileri rahatsız edecek Veli var.
1. dakikadan itibaren bjk bunun sıkıntısı ile boğuşacaktır.
sertlik ve sağlamlık açısından bizim oyuncular açık ara daha iyi, ama tabi kondisyon olarak göreceğiz kimin iyi olduğunu.
bjk adına gökhan töre maçın kilit oyuncusudur, telles'i çok zorlayabilir hatta kart tehdidine bile sokabilir.
telles'e önünden gelecek yardım maçı bizim adımıza çözer, zaten serdar kurtuluşun aman aman bindirmeleri olan bir oyuncu değil.
hatta ben olsam hakan ile başlarım sol bekte. en azından kolay adam geçitmiyor ve pozisyon almasını gayet iyi biliyor.
belki biraz da sosa yaratıcı oyuncu olarak ön plana çıkabilir ama onunda arkası sürekli boş kalacağı için ne denli bu işi yapabilecek bunu da göreceğiz.
bize gelince,
bu maç 4 5 hafta önce olsaydı rahat bir bjk galibiyeti olurdu, lakin son 2 ayda çok şey değişti takımda.
en azından az da olsa bir coşku ile oynuyorlar.
ileri oyuncularımızın her biri bjknın defansını zorlayabilecek kapasitede bu kesin.
defanstaki salak salak hatalar olmaz ise bjk pozisyona bile zor girer, fakat mutlaka pozisyona gireceklerdir.
melo'nun performansı çok önemli, sosa ve veli kolaylıkla kart görebilen oyuncular, üzerlerine oynayabilir.
bana göre hiç şüphesiz Sneijder maçın kilit oyuncusudur bizim adımıza.
tabi bu demek değildir onun ayağına bakacağız, ama ufak bir kıpırdansa bile çok rahat maç olur bizim için.
kesinlikla kazanmamız gereken bir karşılaşma...