STSL 14/15 H:16 | Beşiktaş 0-2 Galatasaray | M.S | 4 Ocak

Nasıl

Sent from my iPhone using Tapatalk

2 takımın 2li averajına bakılmıyor. Genel averaja bakılıyor. Bizim genel averaj kötü BJK den
Ama genel averaj eşit olursa bu sefer ikili averaja bakılıyor.Ama BJK 2li averajda Fenere yenildi

EDİT: Eğer 3-0 yenersek biz 2 oluruz o zaman

Formamız belli oldu;

B6g7f8eIQAEQGV2.jpg

Keşke başımızda yüce ft olsa diyenler like

Bruma mac kadrosundadir insallah.. Serdar Kurtulus malina karsi onu oynatmamak, kadroya almamak skandal olur.

Deplasmanda belki daha zor olacak ama, maça baskılı ve agresif başlamamız şart. İlk golü yersek sıkıntı çekeriz. İlk dakikalardan oyuna tavrımızı koymalıyız. Bu yüzden Hamza hocanın hücuma dönük oyun stratejisi ve taktiği bu maçta etkili olabilir. Söylemeye gerek bile yok ama, çok koşup mücadele etmeliyiz. Rakipten az koşmayacaksın bir kere. Beşiktaş küçümsenecek bir takım değil. Etkili ve mücadeleci bir takım, onlarda pres ve baskı ile başlayacaktır maça, bu yüzden aynı şekilde karşılık vermemiz gerek. Zor maç olacak ama Aslanlarımıza güveniyoruz.

Şansal Büyüka, Chedjou'ya ısrarla "ÇEDU" dedikçe ağzına vurasım geliyor arkadaş ya...

Kadro gelseydi artık

Olimpiyat için tam deplasman demek yanlış.

2 takım içinde deplasman gibi o saha :D

Bruma yedekte olmali.

@Abdullah TAŞAN eğer kazanırsak denetlemem kalksın, yenilirsek bana çevirin OKay?
Bizim seni banlayıp senden kurtulmak gibi bir niyetimiz olsa direk denetleme yerine ihraç verirdik zaten.Denetlemede kalmanda fayda var en azından düzgün olmayan mesajlarını hiç onaylamıyoruz daha iyi.Eğer artık daha düzgün yazdığını görürsek zaten kaldırırız.Abi de aynı cevabı verecektir muhtemelen.

Bizim seni banlayıp senden kurtulmak gibi bir niyetimiz olsa direk denetleme yerine ihraç verirdik zaten.Denetlemede kalmanda fayda var en azından düzgün olmayan mesajlarını hiç onaylamıyoruz daha iyi.Eğer artık daha düzgün yazdığını görürsek zaten kaldırırız.Abi de aynı cevabı verecektir muhtemelen.

ya abi ile ben fb maçında iddiaya girmiştim yenersek kaldırcam demişti kaldırmıştı

dur araya girme Gsaray beni mahcup etmez

Hep denetlemede kalsin, böylesi forum icindaha iyi ;-)

Geri
Üst Alt