STSL 14/15 H:16 | Beşiktaş 0-2 Galatasaray | M.S | 4 Ocak

Bu forumda beşiktaş ve fener hülog larını acil temizlemek lazım... Bu kadar futbol cahili futbol fakiri taraftar grubumuz olmamıştı hiç... Büyük oyuncunuz Demba ba leş topçumuz!! Semih tarafından sahadan silindi gitti. Beğenmediğiniz umut oynadığı süre boyunca sahada basmadık yer bırakmadı burakta aynı şekilde ama siz yok apaçhi gokhan iyidir yok oguzhan manyak topçudur gibi FM mantığı zırvalarla burada yorum yapmatınız ve ARTIK YETER Galatasaray futbolcusuna hakeret etmeyi bırakın Hocanıza Takımınıza saygı duyun! Duymuyorsanız gidin kuş cinsi TAKIM tutun!...

partizanla mı karıştırdınız astropolisle mi karıştırdınız lan galatasarayı tinerci köpekler

Bu tarlada 3 puan mükemmel, herkes süper oynamasa bile mükemmel mücadele ettik. Sabri asistiyle yine kazandik :)

:d

uploadfromtaptalk1420398796677.webp

Güzel galibiyet ama skor çok daha farklı olabilirdi,pozisyon bulamadık ama ben Galatasaray'ı ilk kez bu kadar rahat hücum ederken gördüm.Yürüyerek orta sahayı geçtik resmen.

ollleeyyy saldır sekiztaşım olleeey hani fark atacağdunuz kara civcivler

Maç bittikten sonra iyiki zemin böyleymiş diyorum. Normal bir zeminde Beşiktaş bizi yenerdi bence. Çok daha sağlam takımlar yardımlaşmaları oyuna kanatlara yaymaları. Bizim oyuncular birbirlerine bakıyor anca kimse dikine doğru yere koşu yapmıyor.
Tam tersi olurdu adamların fizik gücü bizden üstün ama teknik bizden yana zaten on kişi kalmalarına rağmen atak yapabilmeleri bu sahadan dolayı

Sony Xperia

yalnız Burak 90+5'te ne koştu be 10 dk önce oyuna giren İsmail bile yetişemedi :asd:

heee Güntekin heee sarı doğru

domaltmaya kırmızı çıkacak herhalde Güntekine göre

Gesendet von meinem HTC One_M8

Geri
Üst Alt