STSL 14/15 H:17 | Galatasaray 2-0 Çaykur Rizespor | M.S | 25 Ocak

Rize'de 5000 tane eksik var.

Çıkıp golleri atacak,farkını ortaya koyacak,ciddi katkı sağlayacak diyebileceğim tek oyuncu yok. Sneijder bile.

Vay halimize bak yahu. Rakip takim 16.sirada bilmem kac tane eksigi var, ama yine de tirsiyoruz.

Bir icler acisi cümle de ben söyleyeyim. Melo stoper de oynarsa, Deniz Kadah bir gol atar.

Muslera
Sabri-melo-balta-telles
Hamit-emrec-selcuk-sneijder
Pandev-umut

Melo'yu stopere koymak Sneijder'i sağ beke koymaktan farksız.Alışkanlık topa dalıyor,kovalıyor,arkadakini unutuyor..Yapmayın nolur..

rizenin defansı

orhan-koray-sezer-eren

olacak, bu defansa bile gol atamayabiliriz tabi

haydaaa :D adamların stoperi kalmamış bizden beterler

kazanırız herhal

Giray yok demiş biri önceki sayfada ama böyle bir habere rastlamadım.O oynayabilir belki.2.haftada Eskişehir'in PTT 1.Lig kalitesindeki defansına gol atamamıştık bize belli olmaz diyorum.

Giray yok demiş biri önceki sayfada ama böyle bir habere rastlamadım.O oynayabilir belki.2.haftada Eskişehir'in PTT 1.Lig kalitesindeki defansına gol atamamıştık bize belli olmaz diyorum.

fanatikte hikmet karamanın açıklamaları var oradan söylemiş renktaş

Oboabona ile Giray’ın sakatlıkları Galatasaray maçı öncesi teknik direktör Hikmet Karaman’ı düşündürüyor. FANATİK’e konuşan tecrübeli teknik adam, “Çok sıkıntılıyım. Bu kadar eksikle Galatasaray karşısında oynamak zor. Favori tabii ki Galatasaray olacak. Ancak biz de çıkıp sahada gereken mücadeleyi ortaya koyacağız." dedi

------------------muslera---------------
sarbi-----------balta-----can--------teyes

----------------FM4---uzun saçlı---------
bruma(şıno)--------------------------------emre
-------------------Şıno(pandev)------------------

-------------------umut----------------

bu şekil çıkar

Galatasaray
Galatasaray
Caykur rizenin

İkinci yarı için kombineyi aldık bakalım.Metro olayından sonra ilk defa maça gideceğim.Toplu taşımayı kullananlar nasıl ulaşıyorlar stada? Seyrantepe metro yolunu yayaya açtıklarını duydum.Kaç dakika sürer acaba orayı yürümek.

Muslera
Sabri Koray Hakan Telles
Melo Selcuk
Emre Sneijder Bruma
Umut

Melo saha içinde disiplinsiz bir ouıncu, böyle adamlar stoper oynayamaz. Kupa maçı umarım ders olmuştur. Emrecan bile melodan daha iyi stoper oynar

1846.jpg

Herkesi kendi mevkinde oynatırsan en fazla verimi alırsın bu kadar basit bir mevkide oyuncu sıkıntın varsa koy bir tane altyapıdan oyuncunu devşirme yapayım diye bütün takımın ahengini bozmaya gerek yok

Geri
Üst Alt