Mehmet BİLİCİOĞLU
10 Numara!
- 2 Aralık 2008
- 14.284
- 7.679
- 2.568
Hala tek forvet yazın bakalım 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elinde gerçekten HIÇ bir stoper kalsa hadi biraz anlarım ama oynayabilecek stoper (Emre Can) varken bu gereksiz değişiklerle takımı baltalamak da neyin kafası yani..Herkesi kendi mevkinde oynatırsan en fazla verimi alırsın bu kadar basit bir mevkide oyuncu sıkıntın varsa koy bir tane altyapıdan oyuncunu devşirme yapayım diye bütün takımın ahengini bozmaya gerek yok
Elinde gerçekten HIÇ bir stoper kalsa hadi biraz anlarım ama oynayabilecek stoper (Emre Can) varken bu gereksiz değişiklerle takımı baltalamak da neyin kafası yani..
I am the one who knocks!
Hamza çift forvet oynatmıyor ki zaten 2 tane forvet vasıflı oyuncu oynatıyor yine 4 2 3 1 oynuyorduk Burak forvet arkası oynuyordu, ama umut çok beceriksiz sıkıntı o Burak onu Hızı ile biraz Kompanse ediyorduHala tek forvet yazın bakalım![]()
Hayır. Yekta yerine emrec oynayacak.
hamit yekta yerinde emreyi kanatta oynatır ozamanHayır. Yekta yerine emrec oynayacak.
Muslera
Sabri - Koray - Hakan - Telles
Emre - Melo - Selçuk - Sneijder
Umut - Pandev
Hamiti oynatacak kadar gerizekali degildir hamza hocam.
hamza hocayı geldiğinde çok destekledim şimdi biraz garip işler yapıyorHamiti oynatacak kadar gerizekali degildir hamza hocam.
hamza hocayı geldiğinde çok destekledim şimdi biraz garip işler yapıyor
bu mesajını kayda aldım![]()