STSL 14/15 H:17 | Galatasaray 2-0 Çaykur Rizespor | M.S | 25 Ocak

Umut kac mactir kaleye sut bile cekemiyor. Sadece kosuyor diye oynayan baska forvet var midir acaba?

Umut ve Olcan ile baslamaz umarim.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Umut kac mactir kaleye sut bile cekemiyor. Sadece kosuyor diye oynayan baska forvet var midir acaba?

Umut ve Olcan ile baslamaz umarim.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Umut' un zaten öyle bir özelliği yok. Tamamlayıcı, duvar pası yapabileceğin, ceza yayı civarında destek forvet özellikleri var. Topu alıp 2 kişi geçip gol yapabilecek özellikte değil. Umut' a gol attırmak istiyorsan kafa topu kesecen ya da arka direğe karambol pası atacan. Başka türlü gol yapma özelliği yok.

Ben bile Pandev' i istemeyen biri olarak bu maçta Umut' dan daha faydalı olacağını düşünüyorum.

GT-I9300 Tapatalk

________Muslera
Sabri Koray Hakan Telles
Emre Melo Selçuk Sneijder
_____Umut Pandev

Futbol süprizlere açık, sakatlarımız var evet ama bu maçıda kazanamıyacaksak şampiyonluk iddamızı sorgulamamız lazım. Stres unsuru bile olmamalı iç saha Anadolu maçları.

GT-I9300 Tapatalk

Geçen sene bunlara evimizde 50 pozisyonda gol atamayip 1-1 bitirmiştik maçi. Deplasmandada 1-0 öndeyken 2-3 net pozisyon harcayip son dakika penalti golüyle 1-1 bitmişti maç. İçimde hep ukde kaldi o maçlar.

Muthis vizyonu ile sacma sapan bir 11 cikaracaktir yine hocamiz.

Emre cansiz koraysiz Sinansiz umutlu selcuklu bir 11 :D

Komedi gibi hocamiz var, sadece turk oldugu icin bu kadar vizyonsuzluga, cahillige goz yumuyor Fatihterimciler.

vallahi bu kadar eksiği olan dandirik rizeyi hemde kendi evimizde yenemezsek hiç boşuna şampiyonluğu falan tartışmayalım, biz bitmişiz demektir. bi 15 dk lık hikmet karaman gazıya bişeyler yapmaya çalışıp koşar ederler o kadar

Muslera - Sabri - Hakan Balta - Melo - Telles - Selçuk - Yekta - Sneijder - Emre - Umut -Pandev.

Gibi bi 11le çıkarsa şaşırmayacağım.

ben olsam böyle çıkarırdım takımı
---------------Muslera-------------
Sabri--------Koray-----Hakan------Telles
-------------Selçuk-----Melo---------------
Sinan------------Sneijder------------Emre
------------------Pandev--------------------

Muslera - Sabri - Hakan Balta - Melo - Telles - Selçuk - Yekta - Sneijder - Emre - Umut -Pandev.

Gibi bi 11le çıkarsa şaşırmayacağım.

Ben de bu 11 çıkacak gibi hissediyorum. Nedense bir puan kaybı havası da seziyorum ama inşallah hepsi yanlış hislerdir.

Hamzaogluna güvenim cok sarsildi zaten, bu aksam mac puan kaybi ile biterse anket acacam simdiden söyleyim.

Istenilen :

Fernando Muslera
Sabri Sarioglu - Emre Can - Koray Gunter - Hakan Balta
Felipe Melo - Emre Colak
Sinan Gumus - Wesley Sneijder - Armindo Bruma
Goran Pandev

Hamzanin cikaricagi :
Muslera
Sabri melo hakan telles
selcuk yekta
emre sino bruma
umut​

Ben de bu 11 çıkacak gibi hissediyorum. Nedense bir puan kaybı havası da seziyorum ama inşallah hepsi yanlış hislerdir.

Geldik gidiyoz. Bir tane güvenebilecegimiz bir Td gelmedi şu takımın başına renktaş. işte biraz gerets vardı. Biraz Luce.

Olcan 90 dakika sahada kalırken

Yasin ve Sinan forma giyemedi.Üstelik gereksiz bir kupa macıydı

Geldik gidiyoz. Bir tane güvenebilecegimiz bir Td gelmedi şu takımın başına renktaş. işte biraz gerets vardı. Biraz Luce.

Gerets de 2.sezonunda tüyü dikmişti gerçi ama elinde ki kadro da ilk sezonundaki kadrodan daha zayıflamıştı. Luce ile beraber en hoca gibi hoca Kalli'ydi bence renktaş. Onu da yemişti yerli tayfası.

İlk golü biz bulursak farka gidebilir yersek puan kaybı olabilir :red: Ben şampiyon olacağım diyorsan zaten bu tarz maçlarda sıkıntı yaşamayacaksın. Yaşıyorsan ben şampiyon adayıyım demeyeceksin...

Geri
Üst Alt