STSL 14/15 H:18 | Galatasaray 2-2 Bursaspor | M.S | 1 Şubat

Taraftar desteği çok önemli bu maçta yoksa kazanma ihtimali zor

Antu'da tam tahmin ettiğim gibi Serdar Aziz transferi konusunun şikeyle alakalı olduğunu söylemişler.:)

olcan şişkosunu kadrolarına yazanlar olmuş teessüflerimi iletiyorum kendilerine...

zor gibi görünen kolay bir maç olucak öyle bir top oynuyacaz ki bursa yarısahasından çıkamıyacak şut çekemeden oyunu bitirecekler en az 5 gol atıcaz şıno hat-trick yapıcak umut bile gol atıcak çok eğlenicez...

Muslera
Sabri Koray Hakan Telles
Melo Emre
Sinan Sneijder Bruma
Umut

Bizim icin en dogru kadro süphesiz bu olacaktir.. Hamit-Yekta gibi rezaletleri sahaya sürmek kesinlikle dogru olmaz.

Chedjou dönse bile 2 günde ilk 11 oynamaz diye tahmin ediyorum.

Söyle kadroya baktigimiz zaman en cok SIRITAN adam Umut Bulut, bizim mutlaka bi forvet transfer etmemiz gerekiyor.

geçen seneki 6-0 gibi ilk başta pres yapıp hemen bir gol bulursak dağılırlar yine

Bursa geçen yılki Bursa değil. Bizi fazlasıyla zorlayacaklardır o maçta. Kim yener, sonuç ne olur bilmem ama iki tarafın da gol atacağı bir maç bekliyorum.

Volkan Sen,Ferndao,Jonsue,Belushi,Bakambu falan....gecmis olsun...

Wesley reyiz sever yemyeşil bursanın bembeyaz oğlanlarını. :D

Bu kadar karamsarlığa gerek yok, kazanırız öyle ya da böyle. Erken gol bulursak geçen sezon ki maçın tekrarı bile olabilir.

Bu maçı 6-0'lık maçla karıştırmayın.O maçta Daum, Sercan+Kazım+Sestak+Fernandao ile başlamıştı.Büyük ihtimal maçta önce kokain çekmişti yine.:)

Dolayısıyla orta sahada ezdik onları.Sneijder de birazcık gününde olunca o sonuç ortaya çıktı.Bu sene çok daha derli toplular.

Sneijder Bursayi sever. No problem.

Bursa ve Eskişehir maçlarından alıncak 6 puan bizi şampiyonluğa götürür çok kritik bu iki maç

Harun
Sener Serdar Civelli Emre
Ozan Belluschi
Volkan Josue Bakambu
Fernandao

Böyle bir kadro görmemiz kuvvetle muhtemel.

Harun ve Emre takimin iki zayif halkasi olarak direk göze carpiyor. Bu ikisi disinda Süper Lig seviyesinin üstünde bir kadroya sahip olduklari ortada.

Harun gibi bos bir kaleci varken kaleye bol bol sut cekmeliyiz, kanatlarda Bruma-Sinan oynarsa perisan ederiz Emre'yi.

Cok gol yiyen bir Bursa var, 60'dan sonra fizik olarak direncleri biraz olsun kiriliyor. Maca ne olursa olsun iyi baslayip ilk 30 dakikada gol bulmaliyiz.

Zor mac.

Konya maçında bursayı canlı izledim. Hücumda iyiler ama defansta sıkıntıları var. Konya bile 2 gol buldu 4-5 te atabilirdi.
Volkan şen, belluschi, şener iyi formda. Volkan şeni kitlemek gerek. O yüzden hamitle falan başlamak daha mantıklı olur.

Burak ile birlikte Selçuk'un olmaması da ciddi handikap.
Volkan'ın ne kadar iyi olduğu sürekli konuşulan şeyler arasında (Bursaspor'u sadece Galatasaray maçlarında görüyorum
:D) Selçuk'un yokluğunda kaybedilecek orta saha hakimiyeti Volkan'a alan açabilir.

Bir de merak, pazar maçı niye 8'de olur ki?

Muslera
Sabri Koray Hakan Telles
Melo Emre
Sinan Sneijder Bruma
Umut

Bizim icin en dogru kadro süphesiz bu olacaktir.. Hamit-Yekta gibi rezaletleri sahaya sürmek kesinlikle dogru olmaz.

Chedjou dönse bile 2 günde ilk 11 oynamaz diye tahmin ediyorum.

Söyle kadroya baktigimiz zaman en cok SIRITAN adam Umut Bulut, bizim mutlaka bi forvet transfer etmemiz gerekiyor.

Burak ilk 11 başlar

1931.jpg

Şuanki koşullarda bana göre kurulabilecek en iyi kadro.

Geri
Üst Alt