STSL 14/15 H:18 | Galatasaray 2-2 Bursaspor | M.S | 1 Şubat

Hamza hoca 60 dan sonra Düşüyorlar demisdi.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bursa diri takım yan top uzun top falan bir anda pozisyon bulabiliyor top kateden oyuncuları da var ama alacağımız önlemlerle bunları kapatabilirmiyiz o yüzden dedim başa baş geçebilir diye...taraftar desteği şart ateşlemek için

1931.jpg

Şuanki koşullarda bana göre kurulabilecek en iyi kadro.

savunma tandemi henüz soru isareti olsada...
bu takim Türkiyede yenemeyecek takim yokdur iyi takim kimyasi yakalarsa.
kanat oyuncular hizli ve devamli yiprata bilen tarzda oyuncular. sneijder-melo-emre merkez ideal 3lü bence modern futbolumuzda.
burak da son maclardaki gibi toplu oyunda az cok faydali olup bie üstüne golerini atarsa tamamdir.
avrupada forvete daha klas forvet olursa ve bruma ve sinadan üstüne koyarlarsa bir hedef ola bilir.

begendim kadroyu vallahi

Temposu yüksek bir maç olacağını hiç sanmıyorum.%75 1-0 Galatasaray kazanır,%25 0-0 berabere.

normal sartlarda , bursaspor bize rakip bile olamaz .. ama gol yemedimiz surece ( sacma sapan ) .. Yenme ihtimalimiz coook yuksek , okadar taraftar destegi bir ise yaramali

es es yenmemiz gerekiyor bence.
es es iyi degil. erkan zenginide kaybetiler ki hucumda kreativ yönleride kayboldu tamamen. forvetleri zaten bos kaleye bile atamiyorlar.
bu sene es esi orda yenemiyorsan birdaha hic yenemesin vallahi

fernandao Hakan ve koray karsisinda batar

Telles bakambuyu sabride Volkani yer.

Birtek Selcugun ve BURAGIN belirsizligi beni düsündürüyor. Burak %100 fit oynarsa 2-3:0 alip fisi cekeriz. Sneijder o les gkya bir kac füze yollar, malum sonunda forvet arkasi olundugu görüldü hocanin tarafindan

Bana göre en ideal kadro
----------- Muslera -----------
Sabri - Koray - Hakan - Telles
------- Melo - Selcuk ------
Sinan - Sneijder - Bruma
-------- Umut/Pandev ------

Emreyi son macta begenmedim, yine top ile cok calim atiyor, ama yinede sonradan girerse fena olmaz.
Burak oynayabilirse tabiki Buraki yazarim, ama Hamza Hocadan sonra ilk macki gibi Buraki, geri gelip topu sag sola dagitip öne cikan.

Bana göre en ideal kadro
----------- Muslera -----------
Sabri - Koray - Hakan - Telles
------- Melo - Selcuk ------
Sinan - Sneijder - Bruma
-------- Umut/Pandev ------

Emreyi son macta begenmedim, yine top ile cok calim atiyor, ama yinede sonradan girerse fena olmaz.
Burak oynayabilirse tabiki Buraki yazarim, ama Hamza Hocadan sonra ilk macki gibi Buraki, geri gelip topu sag sola dagitip öne cikan.

Selcuk sari kart cezali.

Muslera
Sabri - Koray-Hakan - Telles
Emre-Melo
Sinan-Sneijder-Bruma
Umut

Geri
Üst Alt