STSL 14/15 H:18 | Galatasaray 2-2 Bursaspor | M.S | 1 Şubat

Önümüzdeki 2 hafta çok kritik.Bu 2 haftada zirvedeki 3 takımdan en az birinin puan kaybedeceğini düşünüyorum.Umarım biz olmayız.

Tellesin töre karşısında ezileceğini bende düşünüyodum ezilmedi
tabi bunda bjknin aptalca oyunununda etkisi vardı uzun toptan başka bişey yapmadılar

önünde emre ç oynadığı sürece sorun olacağını sanmıyorum

Muslera, Chedjou, Melo, Sneijder ve Burak´in oynamadigi maclari, takimin genel durumuyla karsilastirmamak gerekir.

Zaten bu oyuncular disinda kadronun berbat oldugunu hepimiz biliyoruz. Ama ligdeki olumlu ivmeyi de gözardi etmemek lazim.

Bursaspor iyi bir takim, iyi de hocalari var, ama bu arzulu oyunumuzu sürdürdügümüz takdirde kazanacagimizi düsünüyorum.

Genel görüslerle hemfikirim. Bu 2 haftayi kayipsiz atlatirsak, sampiyonluk yolundaki ilk basamagi atlamis oluruz.

Bursaspor u sezon başından beri zevkle takip ediyorum.Arenada canlı izleme imkanımda olacak pazar akşamı.Merakla bekliyorum nasıl oynayacaklarını.Puan kaybedeceğimizden hiç şüphem yok zaten.Beraberlik kokuyor maç.

Geçen sene de bursa bizden puan alacaktı 6 attık yolladık godoşları, birazcık düzgün oynarsak yine fark olur

Puan almamız surpriz olur.

Umarim Muslera gününde olur. Yoksa düşünmek bile istemiyorum.

Muslera
Chedjou
Melo
Sneijder

omurgasının olacağı bir maç

umuta bile zorla gol attırır kazanırız umarım

!!!! bursadanmi korkuyonuz lan

3-0 gibi net bir skorla kestanelerine serbet doker ve mudanya feribotuyla geldikleri yere geri shutlariz

sneijder 10 numarada oynatılsın artık. kanatta oynatılmasının hicbir mantıklı acıklaması olamaz.

....bruma......sneijder......sinan(olcan)

....................burak...........

bu ekiple bir yola girelim artık, en mantıklı hücum hattı şu anda bu..

Karamsarlığa gerek yok. Şampiyon olmak isteyen bir Sneijder'i dandik ligimizin dandik takımları durduramaz.

Galatasaray-v-FC-Copenhagen-Wesley-Sneijder_3023589.jpg

Lige damgasını vurup, bizi şampiyon yapacak . Feneri, hakem hata(!)ları da kurtaramaz

en ucta güresci oynadıgı sürece her mac sikinti

ulu vezli agırlıgını koyarsa her seye ragmen kazaniriz tabii

" X insallah gününde olur yoksa düsünemiyorum"

" Bursaspor´u Arena´da izlemek keyifli olacak "

Sanki Bayern Münih Arena´ya geliyor, bizde yildiz seyretmeye gidiyoruz. Abartmayin beyler.

Her mac 1-2 tane yiyen bir takimdan bu kadar tirsmak da sacmalik. Tamam zor mac dersin de, bu bildigin sallamasyon yani.

Adam gibi baskini yap, beceriksizlikte de cigir acmazsak, bu maci aliriz.

Kupa maclarini bu kadar ciddiye alip sacma sacma totemler yapmayin. Sahadaki Cabbar´lar malum.

sinanı kupada bile oynatmayan hoca kadroya almaz alırsa bile yedek olur son 5 dakika ayağına ya top değer ya değmez
neymiş efendim pozisyon almayı bilmiyormuş taktiksel eksiklikleri varmış

burak her maç 11 oynuyo pozisyon almayı çok iyi bildiğinden ortasahaya çektin dimi hocam ?

sinan hem güçlü hem son vuruşları iyi hem süratli ben olsam brumayı oynatmam sinanı oynatırım çünkü daha çok hak ediyor.

MUSLERA
SABRİ KORAY HAKAN TELLES
MELO YEKTA
SİNAN SNEİJDER EMRE Ç.
PANDEV

ya da yekta yerine emre ç. , emrenin yerine bruma forvete umut

Geri
Üst Alt