STSL 14/15 H:19 | Eskişehirspor 1-2 Galatasaray | M.S | 9 Şubat

Yerliler akıllansalar iyi olur bence.Şampiyon olamazsak yeni yönetimin Hamzaoğlu'nu gönderip,yabancı birini getirme olasılığı çok yüksek.Adnan Öztürk'ün yerli hoca düşündüğünü hiç zannetmiyorum.Ali Dürüst yerli hocadan yana olsa da başkan adaylığına bir türlü cesaret edemiyor gibi.

Yabancı hoca gelirse sınır kalktığı için yabancılarla doldurur takımı.Dolayısıyla yerliler de yedek kalır.Hoş,yata yata para almaktan memnun olan oyuncular olacaktır ama hiçbiri maç başıları kaçırmak istemez.Özetle bizi şampiyon yapsınlar da sevdikleri Hamzaoğlu ile devam edelim.

Adnan Öztürk ısrarla Hamza hocayla devam edeceğim diyor, ona güvenim sonsuz diyordu. Turgay Kıran dışında kim gelirse gelsin Hamza ile devam eder. Sonuçta lokum gibi adam, hem az para alacak hem transfer yapmasan da sesini çıkarmayacak biri. Herkese mavi boncuk dağıtıyor, istediğin gibi yönetebiliyorsun, oh kebap. E medya da sonuçta bu işten memnun, onlarda sürekli pohpohluyor. E kulübün durumu da ortadayken ben zannetmiyorum ki yabancı biri gelsin. Ha Turgay'ı da ben istemem kesinlikle. O gelirse iyiden iyiye içine eder ona eminim.

Adnan Öztürk ısrarla Hamza hocayla devam edeceğim diyor, ona güvenim sonsuz diyordu. Turgay Kıran dışında kim gelirse gelsin Hamza ile devam eder. Sonuçta lokum gibi adam, hem az para alacak hem transfer yapmasan da sesini çıkarmayacak biri. Herkese mavi boncuk dağıtıyor, istediğin gibi yönetebiliyorsun, oh kebap. E medya da sonuçta bu işten memnun, onlarda sürekli pohpohluyor. E kulübün durumu da ortadayken ben zannetmiyorum ki yabancı biri gelsin. Ha Turgay'ı da ben istemem kesinlikle. O gelirse iyiden iyiye içine eder ona eminim.

Adnan Öztürk'e güvenmiyorum.Şu anda Hamza Hoca'nın arkasında durmak kolay.Bakalım şampiyon olamazsa aynı şeyleri söyleyebilecek mi?Ayrıca taraftar da ciddi olarak hocanın tercihlerini sorgulamaya başladı.Şampiyon olamazsak hocanın gideceğini düşünüyorum açıkçası.

Sağ bekte Tarık oynayacak en büyük korkum o

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En azindan Erkan yok artik bunlarda, yoksa Tarik'i enaz bi 15-20 kere maymun ederdi herhalde mac boyunca

Heralde geçen haftaki Türkiye Kupası maçını hatirlamiyorsun hatta dünkü maçta bile balcovanin sol açığından yediği çalışmaların haddi hesabı yok

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tarık oynayacak:-( tarıkın bek olduğu bir gsarayın gol yememesi mucizedenn bile öte olur. Nasıl yencez esesi, 2-3 gol atabilicezmi,şüpheliyim açıkçası. Bursa maçında sno iyi olmazsa yenemeyiz demiştim şaşırmadım sonuca
Şimdide sneijder iyi oynarsa ve gol atarsa yeneriz diyorum. Yoksa puan kaybı garanti. 1-1, 1-2, 2-1 gibi bişey çıkar

Hürriyet ve Özgür Çek antrenmana katılmamış.Diego'nun adelesinde yine sorun olmuş,MR'dan sonra durumu belli olacakmış.Boffin de belinde sorun olduğu için son antrenmanda takımdan ayrı çalışmış.

Burak oynarsa alırız bu maçı havada tam 1-0 alacağımız maç kokusu var.

"Mirkan'ın yanı sıra takımdan ayrı tedavisi devam eden Ömer çalışmada yer almazken Ruud, Özgür, Sezer, Diego ve Kaan sağlık ekibimiz gözetiminde takımdan ayrı çalıştılar."

Hürriyet düzelmiş galiba.Kötü oldu o kasabın oynaması.

Son düzenleme:
muslera

tarık koray hakan telles

emre selçuk melo bruma

sneijder

burak

Sneijder ortada oynarsa, (tabi oynarsa)Hürriyeti üstüne salarlar muhtemelen.

Hic sevmiyorum bu antifutbolcu yu.

Bu maç Gençlerbirliği deplasmanının bir benzeri olacak 1-0 öne geçeceğiz fakat çok disiplinli olacağımızı düşünüyorum. Gol yemeyeceğiz ve 1-0 biter maç.

Geri
Üst Alt