- 11 Kasım 2012
- 14.150
- 4.010
- 1.328
Yerliler akıllansalar iyi olur bence.Şampiyon olamazsak yeni yönetimin Hamzaoğlu'nu gönderip,yabancı birini getirme olasılığı çok yüksek.Adnan Öztürk'ün yerli hoca düşündüğünü hiç zannetmiyorum.Ali Dürüst yerli hocadan yana olsa da başkan adaylığına bir türlü cesaret edemiyor gibi.
Yabancı hoca gelirse sınır kalktığı için yabancılarla doldurur takımı.Dolayısıyla yerliler de yedek kalır.Hoş,yata yata para almaktan memnun olan oyuncular olacaktır ama hiçbiri maç başıları kaçırmak istemez.Özetle bizi şampiyon yapsınlar da sevdikleri Hamzaoğlu ile devam edelim.
Adnan Öztürk ısrarla Hamza hocayla devam edeceğim diyor, ona güvenim sonsuz diyordu. Turgay Kıran dışında kim gelirse gelsin Hamza ile devam eder. Sonuçta lokum gibi adam, hem az para alacak hem transfer yapmasan da sesini çıkarmayacak biri. Herkese mavi boncuk dağıtıyor, istediğin gibi yönetebiliyorsun, oh kebap. E medya da sonuçta bu işten memnun, onlarda sürekli pohpohluyor. E kulübün durumu da ortadayken ben zannetmiyorum ki yabancı biri gelsin. Ha Turgay'ı da ben istemem kesinlikle. O gelirse iyiden iyiye içine eder ona eminim.