Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
yahu burda hile var resmen. maci izledim ve posisyon aklimda. hakem sisiokoya göstererek sariyi vermisdi.
gidin izleyin . zaten dogrusuda oydu yani.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maçtan hemen sonra yorumcular hakemin kartı yan hakemle görüşerek Andaça gösterdiğini söylediğini anında canlı yayında söylemişti zaten.Orta hakemi uyarıp yanına çağırarak sarı kart gösterten yan hakem bunu kasten yapacak değil.Pozisyonda biraz karışık(ben de izledim).Andaç dokunuyor Sisokko ortalıyor,yan hakemin yorumu da topu oyuna Andaçın soktuğu.Üstelik maçta da hakeme niye bana kart gösterdin diye Andaç itiraz etmişti,yani yanlışlık yok.yahu burda hile var resmen. maci izledim ve posisyon aklimda. hakem sisiokoya göstererek sariyi vermisdi.
gidin izleyin . zaten dogrusuda oydu yani.
Maçtan hemen sonra yorumcular hakemin kartı yan hakemle görüşerek Andaça gösterdiğini söylediğini anında canlı yayında söylemişti zaten.Orta hakemi uyarıp yanına çağırarak sarı kart gösterten yan hakem bunu kasten yapacak değil.Pozisyonda biraz karışık(ben de izledim).Andaç dokunuyor Sisokko ortalıyor,yan hakemin yorumu da topu oyuna Andaçın soktuğu.Üstelik maçta da hakeme niye bana kart gösterdin diye Andaç itiraz etmişti,yani yanlışlık yok.
neyiumarim sokariz