STSL 14/15 H:19 | Eskişehirspor 1-2 Galatasaray | M.S | 9 Şubat

yahu burda hile var resmen. maci izledim ve posisyon aklimda. hakem sisiokoya göstererek sariyi vermisdi.
gidin izleyin . zaten dogrusuda oydu yani.
Maçtan hemen sonra yorumcular hakemin kartı yan hakemle görüşerek Andaça gösterdiğini söylediğini anında canlı yayında söylemişti zaten.Orta hakemi uyarıp yanına çağırarak sarı kart gösterten yan hakem bunu kasten yapacak değil.Pozisyonda biraz karışık(ben de izledim).Andaç dokunuyor Sisokko ortalıyor,yan hakemin yorumu da topu oyuna Andaçın soktuğu.Üstelik maçta da hakeme niye bana kart gösterdin diye Andaç itiraz etmişti,yani yanlışlık yok.

Maçtan hemen sonra yorumcular hakemin kartı yan hakemle görüşerek Andaça gösterdiğini söylediğini anında canlı yayında söylemişti zaten.Orta hakemi uyarıp yanına çağırarak sarı kart gösterten yan hakem bunu kasten yapacak değil.Pozisyonda biraz karışık(ben de izledim).Andaç dokunuyor Sisokko ortalıyor,yan hakemin yorumu da topu oyuna Andaçın soktuğu.Üstelik maçta da hakeme niye bana kart gösterdin diye Andaç itiraz etmişti,yani yanlışlık yok.

o zaman yanlis yorumlamisim, özür dilerim :)

telles'in 2 asistiyle kazanacagimiz mactir

ampul-hareketli-resim-0027.gif
tellesin 80 maçlık kariyerinde sadece 6 asisti olduğunu biliyormuydunuz
ampul-hareketli-resim-0027.gif

Cok kritik mac. Ilk kirilma maci olabilir. O yüzden %200 ile oynamak lazim.

Rakipleri yen sonra yakalamak için uğraş. 1 veya 3 puan daha dağıtabiliriz.

Kötü durumdayız ama trabzon ve bursa dışındaki anadolu takımları o kadar vasat ki bu sene bir şekilde kazanırız....

Rakiplerin puan kayıpları yaşayacağını düşünmüyorum. Her ikiside kuvvetle muhtemel kazanacaktır. Hele Trabzonspor fenerin çoğu zaman ekmeği olmuştur. Öyle yada değil. Biz kazanmak zorundayız aksi takdirde kaybetmemiz bizi hedefimizden iyice uzaklaştıracaktır. Önce futbolcular sonra hoca kendisine bir an önce çeki düzen vermeli. Hamza Hoca futbolcuların aklı ile değil modern futbolun gerçekleriyle takımı yönetmeli.

Bu arada fener bir derbi bir deplasman, bir derbi bir deplasman yapacak. O haftalarda bir fırsat yakalarsak bunu iyi kullanmalıyız.

GT-I9300 Tapatalk

Ligde Bursa'da yıllar sonra galip geldik.Bu seriyi de bitireceğiz.Bursa'daki maçın hakemi Halis'i vermişler maça.

Muslera
Tarik chedjou balta telles
Colak selcuk melo Yasin
Sneijder
Umut

Hamza hoca'nin cikaracagi kadro

Geri
Üst Alt