STSL 14/15 H:19 | Eskişehirspor 1-2 Galatasaray | M.S | 9 Şubat

şu maçı izlemeyenlere birde gsc'de ünvan veriyorlar ya :) siz nasıl Galatasaray'lısınız? yok maçı izlemicem.. maçı izlemedim.. sandalyeden düştüm.. ne bu marjinal tavırlar?

Galatasaray maçını izlemeyen "ya aslında futbolla aram yok ama Galatasaray'ı tutuyorum işte" diyen kişilerdir bence. Bari gelip yorum yapmayın.. :)

benim bildigim erman turker bu lafin altinda kalmaz

şu maçı izlemeyenlere birde gsc'de ünvan veriyorlar ya :) siz nasıl Galatasaray'lısınız? yok maçı izlemicem.. maçı izlemedim.. sandalyeden düştüm.. ne bu marjinal tavırlar?

Galatasaray maçını izlemeyen "ya aslında futbolla aram yok ama Galatasaray'ı tutuyorum işte" diyen kişilerdir bence. Bari gelip yorum yapmayın.. :)
tatar_ramazan_tatar_ramazan_yapistir__24642384167.jpg

bir sorun mu var
ben de izlemedim maci

şu maçı izlemeyenlere birde gsc'de ünvan veriyorlar ya :)

cevap hakki dogdu lutfen duzgun kullan bu hakki

Mac izleyen Galatasarayli degildir bnc arkadaslar sizce?

Ne gereksiz tipler türemiş bu forumda böyle :red: Bu seviyesizlik karşısında nasıl cümle kursam bilemedim.

can renktaş online mı arkadaşlar

erman kardeşimiz tipik 1 gseli olarak seviyeden vurdu can renktaşı

Önce Galatasaray ı büyük yazın gencler bende küçük yapanlara tilt oluyorum.

İyi bari görünen o ki güzide bir trolümüz daha foruma good bye demiş. Böyle böyle azalarak biteceklerini umuyorum.

Geri
Üst Alt