Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu berbat defans hattı ile kadıköyden puan cıkartacagımızı düsünmüyorum. fb ile aramızda su anda 6 puan var diye farzetsek.
fb'nin 7 puan kaybetmesi ve bizim fb dısındaki tüm maclarımızı kazanmamız lazım. es-es'te 2 puan giderse fb'nin bizim dısımızdaki maclarda 9 puan kaybetmesi gerek, bence buda cok zor bir ihtimal.
Her şeye rağmen fb'ye kesin yenileceğimiz ihtimaline bu kadar emin olma derim.Fb ile şampiyonluk yolunda final maçlarını genelde biz kazanmışızdır hep. 0-0 süper final maçı. Nonda'nın golüyle kazandığımız 1-0'lık maç.
Kadiköyde en son ne zaman kazandik, ondan haber et?
Cevap: Error
Okuma özürlü müsün? Yazdım işte. Süper final şampiyonluk maçında şampiyon kim oldu?
Cevap: Fatal error.
Her şeye rağmen fb'ye kesin yenileceğimiz ihtimaline bu kadar emin olma derim.Fb ile şampiyonluk yolunda final maçlarını genelde biz kazanmışızdır hep. 0-0 süper final maçı. Nonda'nın golüyle kazandığımız 1-0'lık maç.
O zaman öndeydin ve galip gelmen gerekmiyordu. Simdi ise geridesin. En son ne zaman kadiköyde kazanmisiz söyle bakalim?
Cevap: Beyin Error
Şimdi geride olabiliriz ama derbiye kadar geride olacağımızın garantisi var mı? Görende aramızda 10 puan fark oluşmuş sanır.
Ayrıca bence şansını zorlama. Son dönemlerde fenerli kimliğini iyice açığa çıkarıyorsun. Dikkatli ol. Geçen gün fener de, bjk da bizi eze eze yener yazdın. Dün "rezil galatasaray" yazdın. Bugün de gelmiş bana fener avukatlığı yapıyorsun. Adam gibi fenerli olduğunu itiraf et de, ona göre muamele yapalım.
Eze eze yener dediğin fener'in de, bjk'nın da eline verdik ilk devrede.