STSL 14/15 H:19 | Eskişehirspor 1-2 Galatasaray | M.S | 9 Şubat

sabri tamda sakatlanacagin mac he...

ölüm kalim maci

Şu eskişehir deplasmanlarından nefret ediyorum. Taraftarı napıyor ediyor gazlıyor oyuncularını. En kötü oynadığımız maçlar oluyor genelde. hiç sevmiyorum bu deplasmanı. Bir de Sivas deplasmanları var tabi gıcık.

Sneijder reis sever böyle maçları getirir maçı bize

Hamit oynarmi?

Son düzenleme:
tam 1-0 olsun bizim olsun'luk maç. Duran top, uzaktan şut v.s iyi oyundan çok skor lazım.

Haftaya Fb antep dep. Bjk bursayla olimpiyatta biz ise balıkesirle evimizde yapacağız. Haftaya lider bile olabilriz.

Hazır şikeciler puan kaybı yapmışken bu maçı kesinlikle galibiyetle kapatmamız gerekiyor.Beni en çok endişelendirense son 3 yıldır Eskişehir deplasmanlarında gol bile atamayışımız ve en kötü futbol oynadığımız deplasman olması.6 sene aradan sonra Bursa deplasmanında galip gelerek şeytanın bacağını kırmıştık.İnşallah Es-Es ve Kadıköy deplasmanında da bu yıl şeytanın bacağını kırarız.

tam 1-0 olsun bizim olsun'luk maç. Duran top, uzaktan şut v.s iyi oyundan çok skor lazım.

Haftaya Fb antep dep. Bjk bursayla olimpiyatta biz ise balıkesirle evimizde yapacağız. Haftaya lider bile olabilriz.

2-1, 3-2 belki olur ama 1-0 olmaz. es-es bize banko 1 tane atacak. min. 2 tane atarsak alırız macı.

İlk 11 veriyorum net bilgi muslera-sabri-ched-balta-telles-melo-selçuk-sneijder-çolak-umut-burak

Sent from my iPhone using Tapatalk

şampiyon olmak istiyorsak şu 3 hafta içerisinde lider olmamız lazım ya da en azından puan kaybetmememiz lazım.
sonra zaten fbnin zor maçları var

23.hafta bizle
24.hafta gençler (deplasman)
25.hafta beşiktaşla oynuyorlar

_______Muslera
Sabri Koray Hakan Telles
Bruma Melo Selçuk Emre
_______Sneijder
_________Burak

Bizim paşalar lütfedip kazanır mı acaba bu maçı? Moralleri iyidir umarım paşaların.

Geri
Üst Alt