STSL 14/15 H:19 | Eskişehirspor 1-2 Galatasaray | M.S | 9 Şubat

Zor maç. Pazartesi ve deplasman. Yenemezsek lig resmen biter.

Zor ve önemli bir maç. Kazanırsak lige ağırlığımızı koyarız iyice.

Sıfır biteceğini düşünüyorum. Aynı şekilde Beşiktaş'ın da puan kaybetmesi muhtemeldir. Alt tarafta can pazarı yaşanıyor.

Kazanmamız gereken bir maç.Eskişehir o eski korkulan takımdan uzakta.İçerdeki Bursa macının telafisi böyle deplasmanlarda yapılmalı.

Kadro büyük ihtimal böyle olur diye düsünüyorum. Sabri sakat, Koray kesik yer ve Burak da ilk 11'e geri döner.

Muslera
Camdal Chedjou Balta Telles
Inan Melo
Colak Yilmaz Sneijder
Bulut

Bu 11 de göze batan en zayif halka (bence futbolcunun "f" si bile olmayan) Tarik. Ben olsam acikcasi Korayi kesmem ama Hamza hocanin Balta/Koray ikilisinden Baltayi sececegini ön görüyorum.

Bu arada icimden bir ses hoca Yasin'i oynatacak diyor :D

Muslera

Tarık - Chedjou - Koray - Telles

Melo - Selçuk

Emre - Sneijder - Yasin

Burak
Alın size çıkacak kadro.

Muslera
XXX Chedjou Hakan Telles
Emre Melo Selçuk Sneijder
Umut Burak

Bir kişi hariç çıkacak kadro belli. Sağ bekte değişik bir adam oynayabilir.

Eskişehir eski gücünde değil ama ptesi soğuk ve yoğun kar bekleniyor şansımıza. Berbat zeminde oynayacaz işimiz zor

Takim umarim ne kadar kritik bir maca cikacaginin farkindadir.

Bence de umutun yerine yasin oynamalı, ben zor da olsa kazanırız diyrum, skor 0-1..

Düşünüyorum da acaba hoca Prandelli gibi fantazi yapar mı, yani mesela Yasini sağ beke koyar mı.

Bana göre orada kim oynarsa oynasın Tarık dan daha beter olamaz.

I am the one who knocks!

Bruma gecen hafta Telles in yerine baslatsaydi yenebilirdik. Bu hafta yine Telles le sol açik baslarsa isimiz zor. Bruma nin sahada olmasi, rakib takimi tedirgin ediyor. Hamza hoca sasirt beni ve en tehlikeli kanat oyuncunu oynat lütfen.

Geri
Üst Alt