STSL 14/15 H:19 | Eskişehirspor 1-2 Galatasaray | M.S | 9 Şubat

Anlasildi... Burada bazi arkadaslar bu islerin iyicene suyunu cikarttiklari icin genel bir süphe olabilir. Ama bizim genel olarak fuutbol kültürümüzde birazcik dini karistirmak vardir... "ALLAH Kerim Fatih Terim" mesela, yada su an Besiktas ve Demba Ba... Yada Real Madrid maci öncesci bir dua vardi sosyal medyada dolasan...
Çok teşekkürler aciklamalar için birde Gökhan Kral abimiz piyasada yok nerde acaba.

Bruma oynamaz yasin ve ched oynar büyük ihtimal.Bence koray ve bruma olmalı.

bu maçı yarım sıfır da olsa kazanmamız lazım. gol nasıl gelecekse gelsin hiçbir önemi yok. ama şans yanımızda olmazsa 0-0 a kitlenecek bir maç olacağı kesin gibi

Anlasildi... Burada bazi arkadaslar bu islerin iyicene suyunu cikarttiklari icin genel bir süphe olabilir. Ama bizim genel olarak fuutbol kültürümüzde birazcik dini karistirmak vardir... "ALLAH Kerim Fatih Terim" mesela, yada su an Besiktas ve Demba Ba... Yada Real Madrid maci öncesci bir dua vardi sosyal medyada dolasan...

Hiç anlamamisimdir futbolda din ... hayır sen dua ediyorsan rakip taraf dar da ediyor ...sanki Allah bi takım tutacak :D
Bu tür basit şeyler için kutsal yardım beklemek garip gelmiştir bana hep.

Guzel isimli futbolculari sahaya surdumu sorun yok, ozaman maci aliriz :rolleyes-74:

isterlerse muslera degajdan gol atsın ama ne olursa olsun kazanmamız lazım

Takımın oynadığı futbol dolayısıyla karamsar olmam gerekirken her ne hikmetse bu akşam çok rahat kazanacağız hissi var içimde, 3-4 atarız gibi.

Hiç anlamamisimdir futbolda din ... hayır sen dua ediyorsan rakip taraf dar da ediyor ...sanki Allah bi takım tutacak :D
Bu tür basit şeyler için kutsal yardım beklemek garip gelmiştir bana hep.

Haklisin, ama mantikli insanlar bile, bazen mantik disi methodlara bas vurabiliyorlar...

Bugün moralim çok bozuk...
Umarım Galatasaray'ımız güzel bir galibiyet alır, biraz olsun keyfim yerine gelir...

2-0 kazaniriz olcan-sneijder..

----------------umut----------------
emre-----------sneijder----------olcan
------------selcuk----melo--------------
telles-------balta------ched--------tarik

zor da olsa önümüzdeki maçları kazanıcaz,kazanmak zorundayız.bu sezon büyük bi oyun oynanıyo...bunu bozmak bize düşer.avrupada da yokuz..e bi zahmet kıclarını yırtıp oynasınlar.

kadro kağıt üzerinde iyi.hamzayı da anlıyorum artık...yani olcana o kadar para vermişsin ki yetenekli bi adam bu...gerekirse döve döve aldığı paranın karşılığını vermesini sağlamak zorundayız.keza yasin..erciyeste,gençlerde iyiydi..

ama bu demek değildir ki sinan gümüşe haksızlık yapmıyo hamza hoca...yapıyo ama bi tercih bu.ve bu adam GS teknik direktörü...hata yapa yapa doğruyu bulacak hamza.

ayrıca geçen haftaki bursa maçı kadrosu doğruydu.chedjounun o kadar hata yapacağını kim bilebilirdi..telles ki hücum gücü iyi bi oyuncu sol açık olarak değerlendirmek yanlış değildi.bu takımın sadece şansa ihtiyacı var o kadar.

Umarım futbolcular an itibariyle bjk ile 5 fb ile 4 puan fark olduğunun farkındadır. Bi zahmet 2'ye 1'e indirsinler.

Olcan'ın göbeğinin golü var akşama.

Geri
Üst Alt