STSL 14/15 H:19 | Eskişehirspor 1-2 Galatasaray | M.S | 9 Şubat

Olcan hamlesi batırdı.Çıkardığı adam da yanlış.

Ulan Pandev yada Bruma i al, takim pozisyona giremiyor Hamzaaa.

Fener takır takır hücum yapıyor. Webo, Emenike, Sow, Kuyt, Alper, Emre hatta Meireles, Topal, Selçuk. Gökhan, Caner. Bizden çok üstünler kimse kusura bakmasın.

Umut üzerinde niye bu kadar ısrarcı anlamış değilim. Defansi komple yerli yap BRUMA ve PANDEV li takim yap hoca.

Sneijder'in paslarinda Pandev daha etkili olur.

★★★》☆

Ulan dzemali ile Bruma veya Pandev'i

Orta saha çöktü görmüyormusun

Trabzonun fenere oynadigini biz eskisehire oynuyoruz. Ayip gercekten hocayi falan gectim

Şu Olcan'ı geri çıkart be gurban olduğum ha ne var vallahi kimse bişey demez.

Prandelli döneminde bile bu kadar kötü değildik

sanki sikeciler yemlemis gibi bizim bazi topcularimizi
yürüyorlar resmen

2011'de geçmiş yönetim geldiğinde bitanenizde adnanların pisliğini neden ve nasıl kapasın diye bir soru sorulmadı. Çünkü Aysal paralı zengindi çünkü gelir gelmez 70 milyon lira ödemek zorundaydı göreviydi değil mi.

İşiniz gücünüz eski yönetimi boklamak.
Geçici yönetim diye sponsor bulmama gibi bir durumları yok. Oraya geliyorsan bulacaksın her gün çıkıp ağlamayla olmaz. Sonra Mecidiye köyde ki inşaatı kendi projeleriymiş gibi lanse etmeyi biliyorlar.

Suçsuz olduklarini söylemedim zaten, yalniz onca alinan kazik yerli ve yabanci oyuncular, yapilan rezalet yeni sözlesmeler, saçmasapan hoca tercihleri o eski yönetim sayesinde oldu. Bizi bu hale getiren en büyük nedeni onlar olduklari çok ama çok belli oluyor.

Galatasaray futbol takımını batıranların içinde Bülent tulunla birlikde terim baş sorumludur,adamın transferlerinden hangisini sayayım hamitimi,aydın ve engine imzalattığı yeni sözleşmeyimi,ayrıca Galatasaray futbol takımı iflas etmişdir bunuda aklınıza sokun..

Onu bunu bilmem Hocam. Fatih Terime bende çok kızıyorum ama adam bu kadroyla 2 şampiyonluk ve clde çeyrek final yaptı. Harbi büyük başarı şu kadroyla.

Albayrak denen adam terimle birlikde ne naneler yemiş mesela yiğit gökoğlan transferi gibi, tulun denen adam hangi transferlerle takımı batırmış bunlar konuşulmadan bir gram ileri gidemeyiz, Galatasaray futbol takımı batmışdır,eldeki futbolcuların yüzde 90 ı hurda ve çürük.çarıkdır ve bu rezil kadro yılda 56 milyon euroyu cebine indirerek türkiyenin en pahalı kadrosudur, en basitinden bitik Selçuk ve burak 5 yıllık sözleşmeleri ile 40 milyor euroyu ceplerine indireceklerdir, önümüzdeki 4-5 yılı unutun,Galatasaray batmışdır..

Geri
Üst Alt