STSL 14/15 H:2 | Galatasaray 0-0 Eskişehirspor | MS | 13 Eylül

ali naci küçük@nkucukk 2 dk.
Galatasaray: Muslera, Veysel, Semih, Chedjou, Tarık, Yekta, Selçuk, Dzemaili, Bruma, Sneijder, Burak..Kısaca Olcan yerine Yekta ilk 11'de

Fena değil bence Olcan sonradan girer.Pandev de sonradan girer.
Bence bu kadroda çok fazla eksik var kanatsız oynamamalıyız en azından Arenada. Pandev ve Olcan ilk 11 de olmalı Defansta 4 tane sağ ayaklı oyuncu olurmu bana mantıklı gelmiyor Balta ve Tellesten en az 1 tanesi olur ikiside olabilir.Muslera-Veysel-Chedjou-Semih-Hakan-Dzemaili-Selçuk-Olcan-Sneijder-Pandev-Burak olmalı.

Su an bulundugum yerdeki tv de Eskisehirspor un paketi varmış, aksam ki maci rahatlikla izleyebilirim o halde bir sıkıntı olmadan?

Olcan yine yedek...Böyle devam ederse zaten Ilk 11'e giremez...Ali Naci'nin yazdigi kadro fena degil bence. Gayet iyi kadro. Pandev de sonradan girer.
Niye ki? Olcan süper kupa maçında sahanın en iyilerindendi Bursa maçındada Mükemmel bir asist yaptı Burağa atamadı belki Burak ama enfes pastı ve golünüde attı yani kötü başlamadı Gs kariyerine Yekta yerine o olmalı.

Bursa maçı gibi radyodan dinleyeceğim maç, 2'de 2 istiyoruz.

Zor bir rakip. Büyük ihtimalle Prandelli, 4-3-3 oynayacak yine.
Zor bir rakip? Eskişehir defansını görmedin heralde pamuk gibi bir defans o takıma karşı 3 lü ortasaha mantıklı değil hücumcu bir kadro ile çıkarsak rahat geçeriz.
------------------Dzemaili---------Selçuk-------------------
Olcan------------------Sneijder----------------Pandev(Bruma)
---------------------------Burak------------------------------
şu şekil çıkılmalı kanat oyunu oynayacağız diye sevinmiştik sezon başı, 3 lü ortasahada ne??özellikle Arenada rakibi boğacak kadro lazım.

Zor bir rakip? Eskişehir defansını görmedin heralde pamuk gibi bir defans o takıma karşı 3 lü ortasaha mantıklı değil hücumcu bir kadro ile çıkarsak rahat geçeriz.
------------------Dzemaili---------Selçuk-------------------
Olcan------------------Sneijder----------------Pandev(Bruma)
---------------------------Burak------------------------------
şu şekil çıkılmalı kanat oyunu oynayacağız diye sevinmiştik sezon başı, 3 lü ortasahada ne??özellikle Arenada rakibi boğacak kadro lazım.

Genelden bahsediyorum. Eskisehir ligdeki zor maclardan biridir.

Takim henüz hazir degil. Ortasahayi kalabalik tutup, ortasahayi kontrol etmek istenmesi kadar mantikli bir sey yok.Bu arada Arenada normal sartlarda daha ofansif olmamiz görüsüne katiliyorum.

Genelden bahsediyorum. Eskisehir ligdeki zor maclardan biridir.

Takim henüz hazir degil. Ortasahayi kalabalik tutup, ortasahayi kontrol etmek istenmesi kadar mantikli bir sey yok.Bu arada Arenada normal sartlarda daha ofansif olmamiz görüsüne katiliyorum.
Ortasahayı kontrol etmek demek hucumda pasif kalmak demek oluyor örneği Bursa maçı ben sevmedim bu 3 lü ortasaha işini

evet beyler kadro açıklanmış muslera veysel semih chedjou tarık selçuk dzemaili yekta sneijder bruma burak.

Daha hala 4-2-3-1 yazan var , hangi orta saha ile hangi forvet hangi kanat ile o taktik oynanacak acaba...

4-3-2-1 gayet iyi bir taktik , çıkan kadro iyi...Kazanırız zorlanmadan...

5e3yhy3u.jpg

Daha hala 4-2-3-1 yazan var , hangi orta saha ile hangi forvet hangi kanat ile o taktik oynanacak acaba...

4-3-2-1 gayet iyi bir taktik , çıkan kadro iyi...Kazanırız zorlanmadan...
Muslera-Veysel-Semih-Chedjou-Hakan-Dzemaili-Selçuk-Olcan-Sneijder-Pandev-Burak 4-2-3-1 gayette iyi bir kadro sonuçta Realle oynamıyoruz Eskişehirle oynuyoruz rahatlıkla baskı kurabileceğimiz bir sistem 4-2-3-1

BÜYÜK KENETLENME GÜNÜ!

SAAT : 15.00
YER : FLORYA METİN OKTAY TESİSLERİ

#OmuzOmuza15teFloryaya !

Tarıkı savunma:
eskişehirle Galatasaray bir mi orda asist gol yapamaması bişey ifade etmiyo çünkü orası eskişehir
Tarıkı savunma 2:
solbeke hakan baltayı yazıyosunuz ama tarık eskişehirde sol bekte çok iyiydi bizdede iyi olur

Geri
Üst Alt