STSL 14/15 H:2 | Galatasaray 0-0 Eskişehirspor | MS | 13 Eylül

hoca pandevle burakı mutlaka yanyana oynatır 20 dakika görmek ister tabi skorada bağlı

BxaKgq7IAAAuJpa.jpg:large

BxaKgEIIcAAyA7E.jpg:large

BxaKgtVIEAAtwjK.jpg:large

BxaKjR1CUAE-sM_.jpg:large

Çim iyi gibi duruyor ama bakalım nasıl olacak?

2. Yari Pandev-bruma ve Sneijder-olcan degisikligi olabilir

Bu arada belirtmek istiyorum, gecen yil yedek kulübemizde hic zenginlik yoktu.

Bu sene durum farkli. Yedekten girebilecek Olcan ve Pandev gibi iki tane iyi isim var. Bunlara ilave olarak her nekadar begenmesek bile Yasin Öztekin ve Umut Bulut var.

Ünal Aysal geldikten sonra ilk defa böyle alternatifli bir kadromuz oldu. Son yapilan Dzemaili ve Pandev transferleri gercekten 5+3 icin nefis transferler.

Olması gereken

----------------Muslera----------------
Veysel----Koray-----Balta----Tarık
------------Furkan----Dzemaili------
Olcan-----------Sneijder--------Bruma
------------------Pandev---------------

Olacak olan

-----------------Muslera----------------
Veysel------Ched---balta-----telles
---------------yekta---selçuk-----------
olcan----------sneijder---------bruma
----------------burak---------------------

İddia oranlara 1.40 a 5vermiş. Bilen bilir bu oranlar oldugunda hep bir gariplik olur 5 oranın geldiğini çok defa gördüm çok defa para kazandım. Bugünkü diger 1.40 a 5 oran maçlarda 5 oran geldi. Üzülerek söylüyorum bugün bir süpriz yasayabiliriz

bundan sonra üçlü orta saha izleyeceğiz bence. bazıları inatla ikili orta sahalı kadrolar kuruyor. selçuk-melo ikilisi çok yumuşak ve dirençsiz. yekta yetenek fakiri de olsa orta sahada +1 demek oluyor, daha dengeli oynuyoruz. ayrıca dzemaili var elimizde. 4-3-3 ve varyasyonlarından vazgeçmeyiz

orta alan üçlüsü, Melo, Selçuk, Yekta, Dzemaili .. 4 oyuncu dönüşümlü olarak şans bulur. Burda Melo vazgeçilmez gibi, diğerleri değişebilir form durumuna göre
hücum üçlüsü, Pandev, Sneijder , Burak, Bruma , Olcan.. 5 oyuncu şans bulur. Olcan ve Pandev bugün için yedek kalmasını beklediğim isimler.

Ah ulan şerefsiz Tff ne güzel seyircimizle misler gibi coşkulu bir maç izleyecektik tv başında..
Tadsız tuzsuz maç olacak..
Sözde artık stadlarda seyircisiz maçları engelleyeceklerdi..
Kasıtlı yapıyorlar üzerimize oynuyorlar..
Üstüne bide Melo!
Allahın yok lan Demirören!

Dzemali acaba direk oynar mı?
Bilmiyorum tak diye koyar mı Prandelli 11'e :D

Bu maci alacagiz baska yolu yok umarin pandev ilk macinda gol atar :naughty:

Yine zor mac evde... :D aile esesli

* LG G2 Tapatalk *

Geri
Üst Alt