STSL 14/15 H:2 | Galatasaray 0-0 Eskişehirspor | MS | 13 Eylül

erkan gerizakalısını ağlatacak bi skor alsak keşke

Erkan, 'Galatasaray'a gitmek ister misin?' sorusuna ise dikkat çeken bir yanıt verdi:
"Hayır, burada mutluyum. Biz de çok büyük bir takımız. Birçok yıldız oyuncumuz var. Tamam, G.Saray bir İstanbul takımı ama sadece bu kadar. Burada ise harika bir taraftar var. Ne zaman topu ayağıma alsam gürültü kopuyor ve bunu çok seviyorlar. Ben de burada kendimi çok rahat hissediyorum."

niye gerizekali oluyormus? Standart konusma olmus, biz transfer etsek "cocuklugumdan beri Galatasaray da oynamak istiyordum; 5. yildizi takmak icin geldim" konusmasini yapar, bunda anormal birsey yok, hakaret de etmemis. Tarik da ayni konusuyordu bi ara.

Son zamanlarda tarafımıza yapılan bizans entrikalarına güzel bir oyun ve skorla cevap vermeliyiz.

Hırsımızı, gücümüzü ve inancımızı her maçta hissettirmeliyiz.

GT-I9300 Tapatalk

erkan gerizakalısını ağlatacak bi skor alsak keşke

Erkan, 'Galatasaray'a gitmek ister misin?' sorusuna ise dikkat çeken bir yanıt verdi:
"Hayır, burada mutluyum. Biz de çok büyük bir takımız. Birçok yıldız oyuncumuz var. Tamam, G.Saray bir İstanbul takımı ama sadece bu kadar. Burada ise harika bir taraftar var. Ne zaman topu ayağıma alsam gürültü kopuyor ve bunu çok seviyorlar. Ben de burada kendimi çok rahat hissediyorum."
Bu türlü düşünmesinin tek sebebi var. O da takımındaki önemsenme, değeri kaybetmemek. Galatasaraya geldiğinde eskişehirdeki gibi taraftarı maçlarda heyecanlandırmama korkusu. Yani mahallenin abisi konumundayken başka bir mahalleye taşındığında oyuna bile alınmama korkusu.:)

GT-I9300 Tapatalk

16:00'da oynanan maçta U-21 takımımız , Eskişehirspor U-21 takımını 2-1 mağlup etti.

Gollerin kim attığını bilmiyorum bilenden alacağım biraz sonra.

Hayırlısı ile hak ederek 3 puanı alırız inşallah.

a2y4y9aq.jpg

sequpy8e.jpg

Bugün göğüs reklamı olacak mı acaba formada

Pandev, olcan, Sneijder ve Burak 4 lusu ilk 11 çıkmalı. Bruma hamle oyuncusu olarak kulübede kalsın.

İnşallah alıcaz bu maçı. Metin oktay icin Melo için kazanıcaz.
Nando
Veyso-Arap-Balta-Çamdal
Cemal
Çakma Xavi-Yek
Sno
Çakma Qral-Makedon

takımda böyle olur bence​

İLK XI: Muslera-Veysel, Chedjou, Semih Kaya, Tarık-Dzemaili, Yekta, Selçuk İnan-Wesley Sneijder-Bruma, Burak Yılmaz

İLK XI: Muslera-Veysel, Chedjou, Semih Kaya, Tarık-Dzemaili, Yekta, Selçuk İnan-Wesley Sneijder-Bruma, Burak Yılmaz

Ne eksik ne fazla beklenen bir 11. Pandev ikinci yarıya girer Bruma'nın yerine.

Geri
Üst Alt