STSL 14/15 H:2 | Galatasaray 0-0 Eskişehirspor | MS | 13 Eylül

Bana bir isim söyle Brumadan iyi oynayan bu aksam, sadece bir isim.
Bruma söyle yada böyle ikinci yarida en az 2 sans yaratacak, ha bizim mal Burak atarmi o nu bilmem.
Ben sana Bruma dan daha iyi veya kötü biri var dedim mi? Kim kimden iyi onu mu konuşuyoruz biz? Bruma ve Selçuk un top kaptırmaları olmasa ileride kalacağız ve bir şeyler yapacağız diyorum. Bruma nın yerine Pandev girerse topu daha çok ileride tutarız ve golü buluruz diye düşünüyorum. Dediğim gibi Bruma iyi falan değil.

En fazla koşan selçuk ama en verimsizi selçuk. Selçuk koşuyor ama hep yan pas atmak için koşuyor.

GT-I9300 Tapatalk

acaba artık klasik 4-4-2 ye mi dönsek, son 2 şampiyonluk da bu sistemle gelmedi mi?

Söylemek istediğim o zaten.

Yabancı olayı can sıkıcı. O zaman daha önceden de denenmiş olan Sneijder'ın sol kanatta oynaması denenebilir. Bakın kesin böyle olmalı demiyorum. ama denenedilir

d3899fe0ca-13260.png

Şükrü; Sen ortasahaya bel bağlıyorsun. Ama ileride adamların birşey yapamıyor. Ortasahaya 5 adam alsan ne yazar. Gol atamayacaksın.

Açık konuşayım: En iyi defans hücum yapmaktır mantığını benimsemiş biriyim.

Selçuk bugün herkesi bozuyor. Sneijder, Burak, Cemaili,hepsini hepsini.Çıkarırsın Selçuk'u rahatlarsın.
Ama çift forvet oynamak zorundayız. Ha defans diyorsan o zaman 2 ortasaha ama 3lü defans yaparsın

Ileride adamlar birsey yapmadigini katiliyorum, fakat illa 2 forvetle oynamaya gerek yok, ve rakibin kontra ataklari durdurmak için en az 2 orta saha oyuncu lazim bence

Ayrica o 5li de dogru dürüst defans eden oyuncu da yok.

Yani Yekta-Dzemaili veya Selçuk-Dzemaili gibi orta sahamiz olmali ki orta saha da ezilmeyelim.

Son düzenleme:
Beyler Tarık at gibi bunu belirtiyim ''daha ilk maçı dur bakalım rereröröröö'' diyenler olabilir ama futbolcu dediğin kumaşının iyi olduğunu ve ileride neler yapabileceğini tek maçta gösterir ben Tarık'ı çok beğendim ilk yarı itibariyle.Ha ayrıca geçen sene niye asistinin olmadığı şu maçın ilk yarısı izlendiğinde anlaşılır.Çünkü adamın açtığı ortaları verdiği pası değerlendirecek Türkiye'de forvet yok.

Ne Bruma ne başkası; Ben bu Veysel konusunda tereddütler içindeyim :(

Ilk mactan adam gomup ilk mactan messi cikaran tek forumuz galiba

Beyler Tarık at gibi bunu belirtiyim ''daha ilk maçı dur bakalım rereröröröö'' diyenler olabilir ama futbolcu dediğin kumaşının iyi olduğunu ve ileride neler yapabileceğini tek maçta gösterir ben Tarık'ı çok beğendim ilk yarı itibariyle.Ha ayrıca geçen sene niye asistinin olmadığı şu maçın ilk yarısı izlendiğinde anlaşılır.Çünkü adamın açtığı ortaları verdiği pası değerlendirecek Türkiye'de forvet yok.

asist yapabilmesi icin isabetli orta acmasi lazim. koca bir sifirdi ilk yarida tüm ortalari, tek isabeti yok.

Rezillere oynuyoruz

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Geri
Üst Alt